Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Hugh Jackman: χορεύοντας στις παραλίες της Ουρουγουάης



Για το νέο σποτ του Lipton Ice Tea
Πριν από λίγες ημέρες έγινε η παγκόσμια παρουσίαση του νέου διαφημιστικού σποτ "Join the Dance” του Lipton Ice Tea με πρωταγωνιστή- για άλλη μια χρονιά- τον Hugh Jackman .

Οι διάσημες παραλίες της Punta del Este αλλά και το γραφικό κέντρο του Montevideo της πρωτεύουσας της Ουρουγουάης, αποτέλεσαν το κατάλληλο σκηνικό για τα γυρίσματα του σποτ που τελικά μετατράπηκε σε ένα ατέλειωτο party για την πόλη! Τη «μουσική υπογραφή» στο νέο σποτ του Lipton Ice Tea έβαλαν οι «The Feeling», το πολυβραβευμένο και πολλαπλά πλατινένιο συγκρότημα, με το αποκλειστικό remake του τραγουδιού “The Safety Dance” της δεκαετίας του 80!

"Είχα περάσει τόσο ωραία στα γυρίσματα του "Tokyo Dance Hotel’ πέρυσι, που ενθουσιάστηκα όταν είδα το σενάριο του "Join the dance" και συνειδητοποίησα ότι θα χορεύω και πάλι" δήλωσε ο Jackman. "Στα γυρίσματα ξεκινούσαμε να χορεύουμε μία ομάδα 10-15 ατόμων, η οποία μεγάλωνε συνεχώς, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε να χορεύουμε 150 άτομα σε απίστευτα σημεία της πόλης. Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου ότι πρόκειται για δουλειά, γιατί ειλικρινά μου φαινόταν απίστευτο το ότι περνούσα τόσα τέλεια!”

www.stylista.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...