Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

fuelGR, Καύσιμα Τιμές Πρατήρια ( Android apk)

Με την εφαρμογή fuelGR για Android μπορείτε να δείτε σε χάρτη τα πρατήρια και τις τιμές καυσίμων στην Ελλάδα. Η εφαρμογή λαμβάνει δεδομένα με βάση τη γεωγραφική θέση της συσκευής (χρησιμοποιεί το GPS της συσκευής) ή με υπόδειξη της περιοχής πάνω στο χάρτη. Επιπλέον μπορείτε να ορίσετε τύπο καυσίμου, εταιρίες και παλαιότητα τιμών. Παρέχονται πληροφορίες για βενζίνη (όλων των τύπων), πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, καθώς και υγραέριο.
Η εφαρμογή είναι η μόνη με εμπλουτισμένο σετ δεδομένων και επιβεβαιωμένες θέσεις για τα περισσότερα πρατήρια. Ως αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε μέχρι και φωτογραφίες των πρατηρίων (διαμέσου Google StreetView) ή να ζητήσετε οδηγίες μετάβασης προς αυτά. Για όσα πρατήρια δεν είναι γνωστή η θέση τους, παρέχεται μέσα στην εφαρμογή η δυνατότητα να υποδείξετε εσείς τη σωστή θέση, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της υπηρεσίας για όλους τους χρήστες.
Τα δεδομένα παρέχονται δωρεάν από την υπηρεσία fuelGR API, που με τη σειρά της τροφοδοτείται από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης. Αν δεν βρίσκετε στην εφαρμογή κάποιο γνωστό σας πρατήριο, ζητήστε από τον ιδιοκτήτη του να εγγραφεί στο Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων και να ενημερώνει τακτικά με τιμές (οφείλει να το κάνει βάσει Νόμου)!
Εγκαθιστώντας και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αποδέχεστε και την αποποίηση ευθυνών του fuelGR που βρίσκεται στο κάτω μέρος της καταχώρησης καταστήματος.
Πληροφορίες Αδειών:
-Τοποθεσία: Απαιτείται για αυτόματη λήψη δεδομένων με βάση τη γεωγραφική σας θέση, για υπολογισμό διαδρομής (πλοήγηση) προς το πρατήριο, για εκτίμηση απόστασης από το πρατήριο και για εκτίμηση επιβάρυνσης μετάβασης προς το πρατήριο. Μπορείτε να την απενεργοποιήσετε, θυσιάζοντας όμως όλες τις παραπάνω λειτουργίες.
-Φωτογραφίες/Μέσα/Αρχεία: Απαιτείται για την αποθήκευση στη συσκευή των τελευταίων δεδομένων (τιμών) που έλαβε η εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να έχετε στοιχειώδη ενημέρωση ακόμη και χωρίς σύνδεση στο internet.



Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 1.8.0:
- Φίλτρο επιλογής για premium βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης.
- Λίστα με "Αγαπημένα" από οπουδήποτε στη χώρα (μπλε=κοντινά, κίτρινα=μακρινά), με live τιμές.
- Προσθαφαίρεση "αγαπημένων" από πολλά σημεία της εφαρμογής.
- Off-line λειτουργία (με χάρτη) με το τελευταία ληφθέν dataset.
- Βελτιωμένος Τιμοκατάλογος Πρατηρίου.
- Υποστήριξη κάποιων περίεργων αναλύσεων (για τους 3-4 χρήστες που είχαν πρόβλημα).
- Διάφορες μικροβελτιώσεις στη διεπαφή χρήστη και στα κείμενα.
Προσφέρεται από
Ntemos Dimitris - Kokkoras Fotis
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jimdem.fuelgr

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/10/fuelgr-android-apk.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...