Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Η Αρναούτη καλαμπουρίζει με τα ποτά που κατέβαζε ο Παντελίδης

Την οργή των χρηστών των social media προκάλεσε η 31χρονη…
Επτά και πλέον μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η 31χρονη Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία, προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς της καθημερινότητας της.
Η Μίνα Αρναούτη ανεβάζει selfies της στα social media, ενώ πρόσφατα πόσταρε μία φωτογραφία της από την πρώτη της νυχτερινή έξοδο μετά το τροχαίο.
Ωστόσο, μία ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη προκάλεσε την οργή των χρηστών των social media. Όπως είναι γνωστό, βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
Η αιματολογική εξέταση.έδειξε, ότι ο τραγουδιστής ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυμίας, το πρωινό της 18ής Φεβρουαρίου.



   
Η Μίνα Αρναούτη, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook: «Λοιπον ο Γιωρίκας δεν πίνει αλκοόλ συχνά ,στα δύο ποτά τον πηγαίνουν σηκωτό σπίτι.. Ο Κωστικας πάλι πίνει συχνά ένα μπουκάλι και πάει μόνος του σπίτι χωρίς να πέφτει σε κώμα… Τι είναι ο Κωστίκας;;;». «Τραγουδιστής», απάντησε ένας διαδικτυακός της φίλος.


Την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη κοινοποίησαν κάποιοι χρήστες στο Facebook. Ένας μάλιστα την κοινοποίησε σε σελίδα που δημιουργήθηκε για τον Παντελή Παντελίδη. Πολλοί χρήστες εξύβρισαν την 31χρονη και την κατηγόρησαν ότι προσβάλλει τη μνήμη του τραγουδιστή.


http://www.trelokouneli.gr/ti-orgio-ine-afto-arnaouti-kalabourizi-ta-pota-pou-katevaze-o-pantelidis/

 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/10/blog-post_11.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...