Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Έκλεψαν τη μητέρα του Αλέξη Τσίπρα – Επιχείρηση της ΕΥΠ για να μη διαρρεύσουν προσωπικά του δεδομένα

Θύμα κλοπής έπεσε η Αρίστη Τσίπρα ενώ βρισκόταν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η μητέρα του πρωθυπουργού είχε επισκεφθεί το Α’ Nεκροταφείο την περασμένη Παρασκευή (21/10) και όταν αποχώρησε από αυτό, συνειδητοποίησε ότι έλειπε από την τσάντα της, το κινητό της τηλέφωνο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Freddo”, η Αρίστη Τσίπρα, επιστρέφοντας στο σπίτι της στο Διόνυσο, έσπευσε να ειδοποιήσει την ασφάλεια του γιου της για το γεγονός της κλοπής και αμέσως σήμανε συναγερμός…
   
Φοβούμενοι ότι μπορεί να διαρρεύσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του πρωθυπουργού, άνδρες της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άρχισαν να αναζητούν με ηλεκτρονικά μέσα, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου, το οποίο και εντόπισαν σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια, δύο ημέρες μετά, το απόγευμα της Κυριακής.
Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και από την επιχείρηση που ακολούθησε, διαπίστωσαν ότι δράστης της κλοπής ήταν ένας νεαρός Ρομά, ο οποίος είχε συστήσει συμμορία που έκλεβε κινητά τηλέφωνα έξω από νεκροταφεία και νοσοκομεία.
Το κινητό βρέθηκε και επιστράφηκε στην κυρία Τσίπρα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και τους τόνισε πως δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία.


http://www.trelokouneli.gr/eklepsan-ti-mitera-tou-alexi-tsipra-epichirisi-tis-efp-gia-na-mi-diarrefsoun-prosopika-tou-dedomena/

http://naigr.blogspot.gr/2016/10/blog-post_25.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...