Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Η Mitsubishi εξαπατούσε τις δοκιμές κατανάλωσης στην Ιαπωνία

H Mitsubishi παραδέχτηκε πως εξαπατούσε τις δοκιμές οικονομίας καυσίμου στην Ιαπωνία. Η έκτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ιαπωνίας, από πλευράς χρηματιστηριακής αξίας, παραδέχτηκε πως χειραγωγούσε τις δοκιμές κατανάλωσης των μοντέλων της για να παρουσιάσει μειωμένη κατανάλωση καυσίμων σε σχέση με τις πραγματικές τιμές, ενώ επίσης χρησιμοποιούνται μια διαφορετική μέθοδο δοκιμής, από εκείνη που απαιτείται από την ιαπωνική νομοθεσία. Η αυτοκινητοβιομηχανία παραποίησε τα στοιχεία που σχετίζονται με την πίεση των ελαστικών (τα παραφούσκωνε), με αποτέλεσμα να δείχνουν 5 έως 10% μικρότερη κατανάλωση καυσίμου από την πραγματική.
Από το σκάνδαλο αυτό, επηρεάζονται 625.000 αυτοκίνητα, ανάμεσά τους 157.000 eK Wagon και eK Space και 468.000 Dayz και Dayz Roox, με τα τελευταία να κατασκευάζονται από τη Mitsubishi και να πωλούνται με τα σήματα της Nissan.
Εκφράζουμε την πιο βαθιά συγγνώμη μας σε όλους τους πελάτες μας και στα άλλα μέρη που επηρεάζονται,
δήλωσε ο επικεφαλής του ιαπωνικού ομίλου, ο Τετσούρο Αϊκάουα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο Μεταφορών.
Η παρατυπία ανακαλύφθηκε όταν η Nissan ανέφερε ασυνέπειες ανάμεσα στα δεδομένα εκπομπών και κατανάλωσης, με την Mitsubishi να διεξάγει εσωτερική έρευνα για να διαπιστώσει πως τα στοιχεία είχαν πράγματι παραποιηθεί. Η Ιαπωνική εταιρία υπόσχεται “να απαντήσει ειλικρινά στους πελάτες της” που κατέχουν και χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα που επηρεάζονται.
Τόσο η παραγωγή, όσο και οι πωλήσεις των προαναφερθέντων μοντέλων θα πρέπει να σταματήσουν, με τις δύο εταιρίες να συζητούν για την αποζημίωση που θα πρέπει να δώσει η Mitsubishi στη Nissan. Η Mitsubishi προσθέτει πως η ίδια μέθοδος δοκιμής έχει εφαρμοστεί και σε άλλα μοντέλα της που κατασκευάζονται και πωλούνται στην ιαπωνική εγχώρια αγορά, ενώ ανακοίνωσε πως θα διεξάγει και έρευνα σχετικά με τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται για τις αγορές του εξωτερικού, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα, όταν αυτή ολοκληρωθεί.
Ο πελάτης μας Nissan ανακάλυψε αποκλίσεις ανάμεσα στα στοιχεία που δίνονταν και σε εκείνα που είχαν διαπιστωθεί και μας ζήτησε να αναθεωρήσουμε τις τιμές μας,
Αποφασίσαμε να σταματήσουμε την παραγωγή και τις πωλήσεις των εν λόγω μοντέλων.
εξήγησε σε ανακοίνωσή της η αυτοκινητοβιομηχανία.
Η μετοχή της Mitsubishi στην Ιαπωνία έχει χάσει το 15% της αξίας της, η μεγαλύτερη ημερήσια πτώση της μετοχής της μετά από σχεδόν 12 χρόνια.

http://www.autoblog.gr/2016/04/20/h-mitsubishi-eksapatoyse-tis-dokimes-katanalwshs-sthn-iapwnia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...