Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ του κλεισίματος των συνόρων

Παράλληλη επίθεση στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε, μιλώντας από το βήμα της Βουλής στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τα θέματα ασφάλειας και το προσφυγικό, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει χάσει τον έλεγχο στους καταυλισμούς, και τον έλεγχο των συνόρων της χώρας.
Για τους καταυλισμούς υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει και έχουν μεταβληθεί σε κράτος εν κράτει όπου, όπως είπε, «διαπράττονται βιασμοί, δολοφονίες γυναικών και εμπόριο ναρκωτικών», ενώ ανέφερε ότι η κατάσταση αυτή δεν επικρατεί μόνο στην Ειδομένη, «αλλά και στα Πατήσια, την Κυψέλη, τον Άγιο Παντελεήμονα, την πλατεία Αττικής, τη Μενεμένη και τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης». «Μία κυβέρνηση πραγματικών μπολσεβίκων θα είχε λύσει το πρόβλημα σε ένα μήνα. Έχουν όμως περάσει 15 μήνες, και εσείς δεν κυβερνάτε, συνδιαλέγεσθε».
Αναφερόμενος στο θέμα της ασφάλειας των συνόρων, είπε ότι έως τον Οκτώβριο δεν υπήρχε κανένας έλεγχος των εισερχομένων στη χώρα, θεώρησε ως «δεδομένο» ότι «μεταξύ των προσφύγων υπάρχουν τρομοκράτες και ότι το 73% είναι ισλαμιστές», ενώ ανέφερε ότι δυο από τους συλληφθέντες στην Ευρώπη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις είχαν περάσει από τη Λέρο.
Επανέλαβε ότι η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ του κλεισίματος των συνόρων, και απαντώντας στις κατηγορίες για ρατσισμό και μισαλοδοξία υποστήριξε ότι «κάθε σοβαρό κράτος ελέγχει τα σύνορά του».
Συνεχίζοντας, ο κ. Μιχαλολιάκος επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, την οποία κατηγόρησε για αύξηση της εγκληματικότητας την περίοδο που κυβερνούσε, και για την ανοχή που επέδειξε στις ταραχές του 2008.
«Δεν μπορεί η ΝΔ να διαμαρτύρεται για ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, διότι είναι εκείνη που την έθρεψε και ήταν ανίκανη να την αντιμετωπίσει», ανέφερε.
Χαρακτήρισε “καθυστερημένο”, το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, καθώς -όπως είπε- στις 23 Μαρτίου που υποβλήθηκε είχαν περάσει τα ελληνικά σύνορα περισσότεροι από ένα εκατομμύριο «λαθρομετανάστες και πρόσφυγες».
Υποστήριξε, επίσης, ότι ανάμεσα στις ΜΚΟ που δρουν στην Ελλάδα, «δεν είναι μόνο αστέρες της Αριστεράς», αλλά υπάρχουν και ΜΚΟ που σχετίζονται με την αξιωματική αντιπολίτευση.

http://www.trelokouneli.gr/michaloliakos-h-chrusi-augi-einai-uper-tou-kleisimatos-ton-sunoron/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...