Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ανεγκέφαλος έκανε τις βόλτες του και απο πίσω έσερνε έναν σκύλο

Ντροπή και αίσχος και για τον οδηγό και πόσο μάλιστα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Δήμος Τοπείρου με μια επιεικώς απαράδεκτη ανακοίνωση, την οποία ωστόσο δεν δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του, όχι μόνο δηλώνει πως ουσιαστικά γνωρίζει τον άνδρα τον οποίο αναζητούν οι αρχές – καθώς όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία έδεσε έναν σκύλο και τον έσερνε στην άσφαλτο στις 17 Απριλίου στο Εύλαλο – αλλά επισημαίνει ότι το ζώο ήταν ήδη νεκρό και ότι ο οδηγός του οχήματος το «απομάκρυνε» έτσι για να το θάψει!
Ο Δήμος Τοπείρου σύμφωνα με δύο τουλάχιστον τοπικές ιστοσελίδες της Ξάνθης που αναδημοσιεύουν την ανακοίνωση του επισημαίνει τα εξής απαράδεκτα και κάνει μάλιστα λόγο για «Πληροφόρηση σχετικά με φωτογραφία του φορτηγού που έσερνε σκύλο».


Συγκεκριμένα τονίζει: «Σχετικά με τη φωτογραφία που απεικονίζει σκύλο δεμένο που τον σέρνει φορτηγάκι, η οποία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο σας γνωρίζουμε ότι από πληροφορίες που έχουμε, ο σκύλος ήταν ήδη νεκρός και τον απομάκρυνε ο συγκεκριμένος οδηγός με αυτόν τον τρόπο προκειμένου να τον θάψει».


Ο Δήμος Τοπείρου, που δεν εφαρμόζει κανένα πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων (αν και είναι αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα και ευθύνη εδώ και χρόνια) όπως επισήμανε στο www.zoosos.gr o Γιάννης Δουκέλης αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Ομίλου Ξάνθης (Φ.Ο.Ξ.), προφανώς για λόγους εντοπιότητας υπερασπίζεται τον δράστη, του δίνει άλλοθι, δίνει το κακό παράδειγμα την κοινωνία καλύπτοντας με τον πιο επίσημο τρόπο μια παράλογη συμπεριφορά (μεταφορά πτώματος) ή εγκληματική πράξη (αν το ζώο θανατώθηκε από τον οδηγό του οχήματος). Ο Δήμος Τοπείρου θα πρέπει να γνωρίζει ότι ακόμα και η μεταφορά ζώων προς ταφή διενεργείται με άλλο τρόπο, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Ο κ. Δουκέλης, που χθες έκανε εκ μέρους του Φ.Ο.Ξ. καταγγελία στην Εισαγγελία για το θέμα, όπως χαρακτηριστικά μας είπε, έμεινε έκπληκτος διαβάζοντας την ανακοίνωση της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής.
Εμείς από την πλευρά μας θέτουμε το εξής ερώτημα, ο Δήμος Τοπείρου αφού γνωρίζει όλα αυτά για τις πράξεις του δράστη θα ενημερώσει τις αρχές για το που βρίσκεται το πτώμα του σκύλου ώστε να διενεργηθεί έρευνα για τα αίτια θανάτου του;
Διαμαρτυρηθείτε για την εξωφρενική αυτή ανακοίνωση στη σελίδα του Δήμου Τοπείρου στο facebookμέσω twitter @topeiros και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί η δημοτική αρχή τα οποία θα βρείτε εδώ: http://www.topeiros.gr/portal/, ή στα τηλέφωνα: 2541352600-1, στο φαξ: 2541352650ή μέσω email: info@topeiros.gr.

www.zoosos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...