Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η Κορομηλά απο το 25% της 1της εκπομπής τωρα έκανε....

Όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό σόου με τη Ρούλα Κορομηλά καταλάβαιναν οτι κάτι δεν πήγαινε καλά…Η παρουσιάστρια από την αρχή του σόου έδειχνε απίστευτο εκνευρισμό, τον οποίο και μετέδιδε προφανώς στους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, τα διαλείμματα στο χθεσινό 5ωρο σόου ήταν μια πραγματική κόλαση για τους ανθρώπους του Εpsilon. Η Ρούλα σε κάθε break είχε να κάνει μια παρατήρηση για όλους και για όλα. Της έφταιγαν οι πάντες, από τον floor manager μέχρι και τον ιδιοκτήτη του καναλιού, τον κύριο Βρυώνη. Ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός της που υπήρξαν φορές στο γύρισμα από το break που η αρχισυνταξία της εκπομπής σκεφτόταν να πετάξει μαγνητοσκοπημένο βίντεο δίχως να το πασάρει καν η Ρούλα.



 Η Κορομηλά μπήκε χθες στα στούντιο του Καπα με τον αέρα 25%, με τον αέρα της νικήτριας και πίστεψε οτι θα μπορούσε να επιβάλλει το ρυθμό της στους πάντες. Αυτό είχε στο μυαλό της… έλα όμως που κανένας από το κανάλι δεν σκεφτόταν το ίδιο…Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι στις οθόνες μας.

 Το πράγμα ξέφυγε όταν η Ρούλα στη διάρκεια της εκπομπής άρχισε αν λέεει ασυναρτησίες για το αν ξέρει να μαγειρεύει, αν ξέρει να φτιάχνει ψωμί, για τις κρέμες Versace 1969, πώς τις φοράει, αν τις φοράει και διάφορα άλλα τέτοια.

Στο τέλος μάλιστα του σόου η Ρούλα Κορομηλά από τον εκνευρισμό της άρχισε να κλαίει και παραπονιόταν οτι την ξεφτίλισαν και την έκαναν πωλήτρια προιόντων σαν τη Μενεγάκη! Το δράμα κορυφώθηκε φυσικά όταν νωρίς το πρωί την ενημέρωσαν για τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης που με βία έφτασαν στο 13,1% στο γενικό σύνολο.

Δυο πράγματα σώζουν αυτή τη στιγμή το Μπράβο Ρούλα:


 1. Ότι η εκπομπή έχει πουληθεί για 9 εβδομάδες στην εταιρεία Wind. 

2. Ότι στο ποιοτικό κοινό το Μπράβο Ρούλα πέρασε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με 13,1% έναντι 10,1%. Σε διαφορετική περίπτωση η εκπομπή θα κοβόταν στη δεύτερη εμφάνιση της δημοφιλούς παρουσιάστριας.


Πάντως σίγουρα μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις που θα αφορούν στο Μπράβο Ρούλα αλλά και στους συντελεστές που το πλαισιώνουν.

http://www.trelokouneli.gr/se-mavro-chali-i-roula-ta-klamata-ta-nevra-ke-to-xespasma-gia-ta/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...