Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Γιατί ο δήμος Χανίων έκλεισε το Raki&Roll;

PC200367
Άνοιξε στις αρχές του Δεκέμβρη, έκανε  μεγάλη αίσθηση στη νυκτερινή ζωή της πόλης και τώρα κλείνει… λόγω ανάπτυξης!
Η επιτυχία του Raki&Roll σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη και φαίνεται ότι ανεκόπη απότομα, με το ξαφνικό κλείσιμο του μαγαζιού από το Δήμο.
PC200360Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, που επένδυσαν τεράστιο κόπο και κεφάλαια στο στήσιμό του, είναι απογοητευμένοι και πικραμένοι από αυτήν την εξέλιξη, την οποία θεωρούν αναπάντεχη, αφού, όπως υποστηρίζουν έχουν περάσει από έναν κυκεώνα γραφειοκρατικών διαδικασιών για να εξασφαλίσουν τη νόμιμη και απρόσκοπτη λειτουργία του.
Όπως εξηγούν στο zarpa.gr, η εξασφάλιση της άδειας από την Αρχαιολογία ήταν πολύ περίπλοκη αφού χρειάστηκε να συμμορφωθούν με πολύ απαιτητικούς όρους, για να πετύχουν την αλλαγή της χρήσης από εμπορικό σε υγειονομικού ενδιαφέροντος κατάστημα.
Οι ίδιοι, τονίζουν ότι έχουν την προέγγριση της άδειας από το Δήμο Χανίων ήδη από την ημέρα που άνοιξαν. Μάλιστα, χρειάστηκε να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ, για την τακτοποίηση ενός αυθαιρέτου, το οποίο ανέκαθεν υπήρχε στο χώρο, ώστε να είναι καθόλα νόμιμοι.
Ωστόσο, εξαντλώντας  η Πολεοδομία την αυστηρότητά της- όπως οι ίδιοι πιστεύουν “πάγωσε” τη διαδικασία έκδοσης κανονικής άδειας και το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, τουλάχιστον έως τις 23 Ιανουαρίου.
Μάλιστα, σε ανάρτησή τους στο facebook, αφήνουν αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται από το Δήμο οι επιχειρηματίες της πόλης, κερδίζοντας την “επιβράβευση” πάρα πολλών χρηστών.

http://www.zarpa.gr/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%A7%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-raki/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...