Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ρεκόρ κερδοφορίας ανακοίνωσε η Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο (τελευταίο ημερολογιακό του 2013) της χρονιάς που... διανύουμε και οι αριθμοί που πέτυχε είναι εντυπωσιακοί.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις των smartphones της (όλων των μοντέλων μαζί) έφτασε τις 51 εκατομμύρια συσκευές, πετυχαίνοντας ρεκόρ τριμήνου και ανεβάζοντάς τες σε σχέση και με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ο τζίρος της σημειώνει άνοδο της τάξης του 6% χωρίς κάτι τέτοιο ωστόσο να οδηγεί και σε μεγαλύτερη κερδοφορία (η οποία και παρέμεινε στα 13.1 δισεκατομμύρια δολάρια).

Από την άλλη πλευρά, τα iPads έφτασαν πωλήσεις της τάξης των 26 εκατομμυρίων συσκευών, σημειώνοντας 14% αύξηση σε σχέση με πέρσι. Οι πωλήσεις Mac από την άλλη έφτασαν τα 4.8 εκατομμύρια τεμάχια, σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με τα 4.1 εκατομμύρια της περσινής σεζόν. Μοναδικό σημείο «φθοράς» της αμερικανικής εταιρείας είναι τα iPods, οι πωλήσεις των οποίων έπεσαν κατά 52% σε σχέση με πέρσι, ρίχνοντας τον τζίρο που έκαναν κατά 55%. Ο Tim Cook έκανε μια δήλωση, σημειώνοντας πως η Apple μέσα στη χρονιά θα παρουσιάσει μια νέα προϊοντική κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι είτε το «έξυπνο» ρολόι χειρός, είτε η «έξυπνη» τηλεόραση θα έρθουν επιτέλους στην επιφάνεια.
enternity.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/01/apple_30.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...