Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Χάκινγκ σε 93.000 πελάτες της Staysure


Η Staysure, μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι τα οικονομικά στοιχεία τουλάχιστον 93.000 πελατών της βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς ενδέχεται να έχουν παραβιαστεί…

από hackers.
Tα συστήματα της εταιρείας δέχτηκαν επίθεση τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο η εταιρεία αντιλήφθηκε την παραβίαση στα μέσα Νοεμβρίου και προσέλαβε αμέσως ερευνητές ώστε να προσδιορίσουν το μέγεθος της επίθεσης.
Οι επιτιθέμενοι απέκτησαν πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων, διευθύνσεων, κρυπτογραφημένων στοιχείων καρτών πληρωμών και στοιχείων CVV. Η ταυτότητα των δραστών παραμένει ακόμα άγνωστη.
Η εταιρεία επισήμανε ότι η επίθεση επηρεάζει μόνο τους πελάτες που είχαν συνάψει κάποιο ασφαλιστικό συμβόλαιο μέχρι και τον Μάιο του 2012, καθώς η εταιρεία είχε σταματήσει την αποθήκευση ευαίσθητων δεδομένων μετά την ημερομηνία αυτή.
Η Staysure προσφέρει σε όλους τους πελάτες που επηρεάστηκαν από την επίθεση δωρεάν υπηρεσίες ασφάλειας και πρόληψης περιστατικών απάτης.
Πηγή: SecNews
http://www.trelokouneli.gr/chakingk-se-93-000-pelates-ths-staysure/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...