• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σοκ στη Θάσο – Έκαναν σεξουαλικό όργιο αποπλανώντας 13χρονο κορίτσι!

Βαριές ποινές επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ξάνθης σε τέσσερις εκ των επτά κατηγορούμενων που εμπλέκονται σε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μιας 13χρονης κοπέλας από τη Θάσο. Το δικαστήριο, που κατόπιν….

αιτήματος του εισαγγελέα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους τέσσερις κατηγορούμενους, επέβαλε για τους τρεις πρώτους, που ήταν ήδη προφυλακισμένοι, ποινή κάθειρξης επτά ετών για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ στον τέταρτο κατηγορημένο επέβαλε, μετά από συγχώνευση, ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τα αδικήματα της αποπλάνησης και αρπαγής ανηλίκου.
Οι τέσσερις κατηγορούμενου άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς οι ποινές που τους επιβλήθηκαν είχαν ανασταλτικό χαρακτήρα. Επιπλέον, στους τρεις πρώτους επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, η καταβολή χρηματικής εγγύησης 5000 ευρώ καθώς και η οποιαδήποτε επικοινωνία με το θύμα. Στον τέταρτο κατηγορούμενο επεβλήθησαν οι ίδιοι περιορισμοί χωρίς την καταβολή χρηματικής εγγύησης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τέσσερις εμπλέκονται σε πάρτι οργίων, με θύμα την ανήλικη κοπέλα από τον οικισμό Λιμεναρίων Θάσου, η οποία φέρεται να αποπλανήθηκε σε απομονωμένη περιοχή του νησιού.
Η 13χρονη, κατά τη διάρκεια της υπόθεσης, άλλαξε πολλές φορές την κατάθεσή της, ενώ ο ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων είναι σύζυγος της αδελφής της και φαίνεται πως ήταν αυτός που τη μετέφερε.
Η όλη υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία της μητέρας ότι η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία του βιασμού. Στα ρούχα του κοριτσιού βρέθηκε γενετικό υλικό από το οποίο προέκυψε πως υπήρξε σeξουαλική δραστηριότητα.
Από την πλευρά τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όλες της κατηγορίες, ενώ οι δικηγόροι τους ζήτησαν την αναγνώριση των ελαφρυντικών του πρότερου έντιμου βίου, αφού όλοι είχαν λευκό ποινικό μητρώο. Για την περίπτωση των τριών προφυλακισθέντων ζητήθηκε και η αναγνώριση του ελαφρυντικού της καλής διαγωγής εντός των φυλακών μετά την τέλεση της πράξης.
koolnews.gr
http://www.trelokouneli.gr/sok-sti-thaso-ekanan-sexoualiko-orgio-apoplanontas-13chrono-koritsi/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...