Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Βγενόπουλος: «Γελοιότητες και ποινικά αδικήματα στελεχών του ΑΚΕΛ»

«Τα όσα συμβαίνουν πλέον στην Κύπρο ξεπερνούν την βάναυση κατάργηση του Κράτους-Δικαίου που... έχω καταγγείλει και αγγίζουν το επίπεδο γελοιότητος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αντρέας Βγενόπουλος, αντιδρώντας στη χθεσινή ενέργεια του ΑΚΕΛ να παραδώσει στον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη και την πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Δήμητρα Καλογήρου, στοιχεία για «περίεργα δάνεια και επενδύσεις» στη Marfin.

Ο κ. Βεγνόπουλος αναφέρει επίσης πως «όποιος βρίζει τους Έλληνες και δείχνει ότι αγωνίζεται να τους τιμωρήσει νομίζει ότι κερδίζει πόντους στην πολιτική σκακιέρα».

«Η «πανηγυρική» και με πλήρη δημοσιότητα παράδοση παρανόμως κτηθέντων απόρρητων στοιχείων από το ΑΚΕΛ προς τον κ. Γενικό Εισαγγελέα παρουσία και της «αισιόδοξης» Προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς συνιστά ακόμη μια εξωθεσμική πράξη πολιτικής σκοπιμότητας με βαρύτατες νομικές συνέπειες.

Τα όσα συμβαίνουν πλέον στην Κύπρο ξεπερνούν την βάναυση κατάργηση του Κράτους-Δικαίου που έχω καταγγείλει και αγγίζουν το επίπεδο γελοιότητος.

Παρότι γνωρίζω ότι όποιος βρίζει τους Έλληνες και δείχνει ότι αγωνίζεται να τους τιμωρήσει νομίζει ότι κερδίζει πόντους στην πολιτική σκακιέρα, είμαι υποχρεωμένος να πω ότι ειδικά στο ΑΚΕΛ αν αναζητούν τους υπευθύνους για την καταστροφή της ΛΑΪΚΗΣ, του τραπεζικού συστήματος και της Κυπριακής οικονομίας δεν έχουν παρά να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους. Εν συνεχεία θα ήταν σώφρον να αφήσουν τη Δικαιοσύνη να κάνει απερίσπαστη με ησυχία και αντικειμενικότητα τη δουλειά της. Ως προς την «αισιόδοξη» κα. Καλογήρου, μετά την πρόσφατη δημόσια ομολογία της, είναι πλέον αδιάφορο ηθικά και νομικά το τι πρόκειται να πράξει προκειμένου να εξυπηρετήσει τους στόχους τους δικούς της και των κομματικών φίλων της.

Προφανώς έννοιες όπως «απόρρητο επικοινωνίας», «προσωπικά δεδομένα», «τεκμήριο αθωότητος», «παράνομες πιέσεις προς τη Δικαιοσύνη», «δικαία δίκη» και «Κράτος-Δικαίου» ελλείπουν από το ΑΚΕΛ ή τουλάχιστον υποκαθίστανται από «να μαζέψουμε λίγες ψήφους» και «να ρίξουμε το φταίξιμο κάπου αλλού».

σ.σ. Δεν πιστεύω ότι ο κ. Γενικός Εισαγγελέας εξουσιοδότησε τον κ. Κυπριανού να δηλώσει ότι τα παρανόμως κτηθέντα απόρρητα στοιχεία που του παραδόθηκαν είναι «υποβοηθητικά». Μάλλον θα πρέπει να διέταξε την ποινική διερεύνηση των πράξεων ηθικής αυτουργίας των στελεχών του ΑΚΕΛ και αυτουργίας των συνεργών τους».
cytoday.eu
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2129.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...