Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Επιχειρηματίας προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Κατερίνα και την Αραβανή για να χορέψουν στο party του

Οργιάζουν οι φήμες για Έλληνα νεαρό επιχειρηματία ο οποίος δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Ευαγγελία Αραβανή και την Κατερίνα Στικούδη να χορέψουν στο κλειστό πάρτυ που διοργανώνει ανήμερα του….

Αγίου Βαλεντίνου στην βίλα του στην Εκάλη. Η πλάκα είναι ότι το όνομα του συγκεκριμένου επιχειρηματία φιγουράρει στην λίστα Λαγκάρντ αλλά ο μπαγάσας δεν μασάει μία.
Οι προσκλήσεις για το πάρτυ του φθάνουν με ηλεκτρονικά μηνύματα στους φίλους του με την σημείωση ότι είναι αυστηρώς προσωπικά και δεν πρέπει να διαρρεύσουν! Η συγκεκριμένη βίλα φρουρείται από λαγωνικό του υπ. Δημόσιας Τάξης. Επειδή τα λεφτά είναι πολλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κατατεθούν στους λογαριασμούς των κοριτσιών και αυτές θα κόψουν τα σχετικά τιμολόγια ώστε και ο Χάρης Θεοχάρης, που αισθάνεται φρικτούς πόνους στη μέση τελευταία, να λάβει κι αυτός το μερίδιό του…
arouraios.gr
http://www.trelokouneli.gr/epichirimatias-prosferi-1-ekatommirio-evro-stin-katerina-ke-tin-aravani-gia-na-chorepsoun-sto-party-tou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...