Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ναταλία Λιονάκη η Ελληνίδα ηθοποιός σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι [photos]

Είναι η πιο όμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση...
Και βλέποντας παλιές φωτογραφίες της κανείς δεν θα μπορούσε να τη φανταστεί καλόγρια! Πριν λίγα χρόνια, η απόφαση της όμορφης ηθοποιού να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφιερωθεί στον Θεό είχε προκαλέσει αμέτρητα σχόλια.

Μάλιστα θυμόμαστε ότι η μητέρα της, αντιδρώντας στην απόφασή της αυτή, επικαλέστηκε λόγους υγείας προκειμένου η κόρη της να βγει από το μοναστήρι. Η πανέμορφη ηθοποιός βγήκε από το μοναστήρι και εγκαταστάθηκε στο σπίτι της στην Καλλιθέα, ωστόσο η εσωστρεφής κοπέλα μάλλον απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στη μοναστική ζωή.

Σήμερα, δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι, ενώ η μητέρα της νοίκιασε ένα σπίτι κοντά στη μονή προκειμένου να βλέπει την κόρη της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ναταλία Λιονάκη ντυμένη στα μαύρα, με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο στο κέντρο της Αθήνας.

Η σημερινή Ναταλία δεν έχει καμία σχέση με την λαμπερή ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.




 Πηγή  Ciao
 Πηγή  http://www.tff.gr/gallery.asp?catid=36306&subid=2&pubid=130157404&imgid=106670585#selectedimg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...