Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

GP Σιγκαπούρης 2015: 1-3 για τη Ferrari, με άνετη νίκη για τον Vettel

Μεγάλος νικητής του GP στη Σιγκαπούρη, το οποίο διήρκεσε λίγο πάνω από δύο ώρες, ήταν ο οδηγός της Ferrari, Sebastian Vettel κάνοντας μία άψογη εμφάνιση. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Daniel Ricciardo με Red Bull, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Kimi Raikkonen, επίσης με Ferrari, με τους τρεις πρώτους να τερματίζουν ακριβώς όπως ξεκίνησαν.
Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα ήταν παρόμοιες με αυτές των προηγούμενων ημερών, με την θερμοκρασία στον αέρα να είναι 30 βαθμοί Κελσίου και 37 βαθμοί στο οδόστρωμα, δύο περισσότεροι από εχθές.
Μετά το πράσινο φως της εκκίνησης, η πρώτη εξάδα οδηγών δεν άλλαξε καμία θέση. Η μοναδική ατυχία στην εκκίνηση ήταν η αδυναμία του Max Verstappen να εκκινήσει την Toro Rosso του, με αποτέλεσμα οι κριτές να μεταφέρουν το μονοθέσιο του στα pit και να εκκινεί μετέπειτα από εκεί.
Μη έχοντας περάσει τρεις γύροι ο Sebastian Vettel είχε ήδη πάρει τρία δευτερόλεπτα διαφορά, από τον δεύτερο Ricciardo και τέσσερα από τον τρίτο Kimi Raikkonen, με τον ρυθμό του Γερμανού να ήταν καταιγιστικός. Από την άλλη ο Lewis Hamilton παρέμενε στην πέμπτη θέση όντας 2,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Daniil Kvyat. Μία θέση πίσω από τον Βρετανό πρωταθλητή ήταν ο Nico Rosberg, ο οποίος περισσότερο νοιαζόταν τι κάνει ο έβδομος, Valtteri Bottas, παρά ο Lewis Hamilton και αυτό γιατί ο Φιλανδός ήταν μόλις 0.7 δευτ. πίσω του.
Ο ρυθμός του Sebastian Vettel ήταν τέτοιος που θύμιζε εποχές Red Bull, καθώς η διαφορά του με τον δεύτερο ήταν στον έκτο γύρο στα 5,2 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα να κάνει μία μικρή συντήρηση ελαστικών, καθώς ο δεύτερος Ricciardo μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 1,5 δευτερόλεπτο πιο αργός περίπου τον γύρο από τον Γερμανό πρωταθλητή της Ferrari.

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ:  http://www.autoblog.gr/2015/09/20/gp-sigkapoyrhs-2015-1-3-gia-th-ferrari-me-aneth-nikh-gia-ton-vettel/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...