Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Τέρης Χρυσός είναι πατέρας του Κ. Μητσοτάκη;

Δίνουν και παίρνουν σε πολλά blogs του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια, οι φήμες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Τέρη Χρυσό. Οι ίδιες φήμες φαίνεται να αναζωπυρώνονται το τελευταίο διάστημα για κάποιο λόγο. Τι συμβαίνει πραγματικά.
Απ' ότι φαίνεται τη συγκεκριμένη φήμη, την είχε διαδώσει ο Τζίμης Πανούσης σε ραδιοφωνική του εκπομπή, όπου ισχυριζόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και καρπός του νεανικού έρωτα με τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό.

Σύμφωνα με τη φήμη του Πανούση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετήθηκε από τον Μητσοτάκη για να κουκουλώσει το σκάνδαλο.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Πανούσης έλεγε κάτι τέτοιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην παράσταση του «Τα Δομημένα Βρομόλογα» ο διασκεδαστής είχε πει: «Θα σκάσει η Ντόρα, αλλά της έχουνε ετοιμάσει και αυτηνής σκάνδαλο. Ποιος τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εξώγαμο μετά τον Πασχάλη; Είναι ο Τέρης ο Χρυσός. Τα λέμε ανοιχτά. Αυτός το '59 έπαιζε σε μια συναυλία σ" ένα κλαμπάκι στο Λουτράκι και πήγε ένα μικρό, ένα δεκαεξάχρονο, και πώς έγινε, είχε μια σεξουαλική μεταστροφή ο Χρυσός και την καβάλησε. Την π...ε την κοπέλα και ήταν η Ντόρα η Μπακογιάννη. Και έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι Κυριάκος Χρυσός Μητσοτάκης. Αυτό το σκάνδαλο θα βγει και πάει και αυτό το σκάνδαλο και να δούμε ποιος θα μας κυβερνήσει».

Το «αστείο» αυτό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κράτησε χρόνια και κανείς δεν μπορούσε να το πάρει στα σοβαρά, αφενός γιατί από τη μία η διαφορά ηλικίας της Ντόρας με τον Κυριάκο είναι μόλις 14 χρόνια (!) -αυτή έχει γεννηθεί το 1954 και αυτός το 1968- και αφετέρου γιατί όλοι έχουμε συνηθίσει τον Τζίμη Πανούση με το καυστικό χιούμορ του...


 http://www.creteplus.gr/news/o-teris-hrusos-einai-pateras-tou-kuriakou-mitsotaki-52237.html#sthash.MOi6E6jO.dpuf



 Βουίζει ο τόπος οτι η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μητέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του Τζίμη Πανούση στο ράδιο. Τι ακούγεται και ποια η σχέση με τις εκλογές στη ΝΔ;

Οι φήμες λένε οτι Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας και καρπός του νεανικού έρωτά της με τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό. Σύμφωνα με τη φήμη, ο Κυριάκος υιοθετήθηκε από τον Μητσοτάκη για να κουκουλώσει το σκάνδαλο. Όσοι διακινούν τα παραπάνω διατείνονται οτι είναι αλήθεια 100% και επικαλούνται πηγές μέσα από τον στενό κύκλο της οικογένειας Μητσοτάκη.

Ο Τζίμης Πανούσης έριξε τη βόμβα στην εκπομπή του στο ΘΕΜΑ 98.9 και ο κρότος ήταν βαρύς. Δεν είναι όμως η πρωτη φορά που ο Πανούσης λέει κάτι τέτοιο. Στην πρόσφατη παράσταση του «Τα Δομημένα Βρομόλογα» ο διασκεδαστής ανέφερε: «Θα σκάσει η Ντόρα, αλλά της έχουνε ετοιμάσει και αυτηνής σκάνδαλο. Ποιος τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εξώγαμο μετά τον Πασχάλη; Είναι ο Τέρης ο Χρυσός. Τα λέμε ανοιχτά.

Αυτός το ’59 έπαιζε σε μια συναυλία σ’ ένα κλαμπάκι στο Λουτράκι και πήγε ένα μικρό, ένα δεκαεξάχρονο, και πώς έγινε, είχε μια σεξουαλική μεταστροφή ο Χρυσός και την καβάλησε. Την πήδηξε την κοπέλα και ήταν η Ντόρα η Μπακογιάννη. Και έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι Κυριάκος Χρυσός Μητσοτάκης. Αυτό το σκάνδαλο θα βγει και πάει και αυτό το σκάνδαλο και να δούμε ποιος θα μας κυβερνήσει».

Οι υποστηρικτές της Ντόρας Μπακογιάννη λένε οτι μόνο τυχαία δεν είναι η χρονική συγκυρία που σκάει αυτή η φήμη. Την σχετίζουν με τις εκλογές για πρόεδρο της ΝΔ και την αποδίδουν σε χτυπήματα κάτω από την μέση των αντιπάλων της, σε μια στιγμή που η Ντόρα προηγείται στις δημοσκοπήσεις για τη διαδοχή στη ΝΔ.

Για την ιστορία, να πούμε οτι η Ντόρα και ο Κυριάκος έχουν 14 χρόνια διαφορά. Η Μπακογιάννη γεννήθηκε το 1954 και ο Κυριάκος το 1968.

 http://www.fimes.gr/
 http://empolemi-katastasi.blogspot.gr/2011/06/blog-post_23.html



Τέρης Χρυσός: Δεν είναι γιος μου ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

 

Την επίσημη διάψευση του φερόμενου ως πατέρα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη διαθέτει πλέον και με τη βούλα κάθε ενδιαφερόμενος. Ειδικότερα, η έγκυρη «Esspresso» φιλοξενεί σήμερα Παρασκευή, πρωτοσέλιδο και οκτάστηλο, απόσπασμα από την κυοφορούμενη αυτοβιογραφία του κ. Τέρη Χρυσού, σύμφωνα με το οποίο ο γνωστός τραγουδιστής δίνει μια για πάντα τέλος στις από χρόνια σοβούσες φήμες ότι ο υπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στην πραγματικότητα γιος του: «Γιος μου ο Κυριάκος; Όχι βέβαια!», είναι τα ακριβή λόγια του αειθαλούς σταρ. Περισσότερα, όταν κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο πόνημα.
Μ.Φ.
 
 
http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...