Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

8 συνηθισμένα λάθη που καταστρέφουν τα μαλλιά σου

Αν μπορούσαμε να ζητήσουμε συγγνώμη απ’ τα μαλλιά μας για όσες φορές τα ταλαιπωρούμε, μάλλον θα έπρεπε να το κάνουμε καθημερινά.
Σίγουρα, το μόνο που θέλουμε είναι να φαίνονται λαμπερά και λεία, αλλά οι ενέργειές μας άλλα δείχνουν. Πολλές από τις beauty συνήθειές μας τα καταστρέφουν με αποτέλεσμα να χάνουν τη λάμψη τους. Ποια όμως είναι τα λάθη που κάνουμε; Μήπως πρέπει να τα σημειώσεις, για να τα σταματήσεις άμεσα;
1. Το παρακάνεις με το dry shampoo
Το dry shampoo είναι κατάλληλο για μία μέρα που δεν προλαβαίνεις να λουστείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να το εφαρμόζεις σε κάθε ευκαιρία, καθώς η συνεχής χρήση του θαμπώνει τα μαλλιά σου και μπλοκάρει τους πόρους της επιδερμίδας του κεφαλιού.
2. Τα βάφεις πολύ συχνά
Καλό είναι να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο για να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου όχι νωρίτερα από 4 με 6 εβδομάδες. Τα χημικά των βαφών είναι πιθανό να προκαλέσουν ερεθισμούς στην επιδερμίδα του κεφαλιού, ενώ αν τα βάφεις πολύ συχνά θα αυξηθεί η πιθανότητα σπασίματος της τρίχας.
3. Τα λούζεις κάθε μέρα
Σίγουρα, το πόσο συχνά λούζεις τα μαλλιά σου εξαρτάται από τον τύπο τους, αλλά καλό είναι να αποφύγεις το καθημερινό λούσιμο.
4. Τα τραβάς προς τα πίσω με τα γυαλιά ηλίου
Με αυτό τον τρόπο είναι πιθανό να επιβαρύνεις τους θύλακες της τρίχας κι έτσι τα μαλλιά σου να σπάνε πιο εύκολα.
5. Τραβάς απότομα τους κόμπους που δημιουργούνται
Θεωρείς πως με αυτό τον τρόπο θα λύσεις τους κόμπους, αλλά η αλήθεια είναι πως θα τους μπλέξεις περισσότερο και θα σπάσεις πιο εύκολα τις τρίχες.
6. Δεν καθαρίζεις σωστά τα εργαλεία για τα μαλλιά σου
Σκέψου μόνο από πότε έχεις να καθαρίσεις τη βούρτσα σου, τις χτένες σου ή την πρέσα ισιώματος. Κάθε τόσο καλό είναι να τα περιποιείσαι για να μη μεταφέρεις σκόνη, νεκρά κύτταρα και ιδρώτα που μπλοκάρουν τους πόρους.
7. Κάθεσαι πολλές ώρες στον ήλιο χωρίς προστασία
Φυσικά και τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη από αντηλιακή προστασία. Μην το ξεχνάς και προσπάθησε να εφαρμόζεις καθημερινά ένα λαδάκι για τον ήλιο.
8. Τα σφίγγεις πολύ με τα λαστιχάκια
Ωραίες οι πλεξούδες, οι κότσοι και οι αλογοουρές, αλλά αν είναι να σφίγγεις τα μαλλιά σου τόσο πολύ με τα λαστιχάκια, καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο άλλο χτένισμα.
 
 
http://joytv.gr/8-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...