Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

19 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Λογισμικού

Φέτος  η Παγκόσμια Hμέρα Ελευθερίας Λογισμικού  (Software Freedom Day) θα γιορταστεί στις 19 Σεπτεμβρίου σε όλο τον κόσμο. H  ημέρα ελευθερίας λογισμικού είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2004 και οργανώνεται κάθε χρόνο από το Software Freedom Day http://www.softwarefreedomday.org  και έχει σαν στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα οφέλη του Ελεύθερου Λογισμικού και του Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα.  Το ερχόμενο Σάββατο, δεκάδες ομάδες και κοινότητες από 90 χώρες του πλανήτη, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, θα ενώσουν τις φωνές τους, για να γιορτάσουν το ελεύθερο λογισμικό και να ενημερώσουν για τα οφέλη χρήσης του στην εκπαίδευση, στο σπίτι, στις επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα η ημέρα Ελευθερίας Λογισμικού θα γιορταστεί  τη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ερευνητικό Εργαστήριο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά από το Kastoria Linux Society και το ΙΕΕΕ SB του TEI Δυτικής Μακεδονία.

https://ellak.gr/2015/09/19-septemvriou-pagkosmia-imera-eleftherias-tou-logismikou/ 

Μπορείτε να βρείτε στο YouGreeks !

ΕΔΩ Freeware Games

ΕΔΩ Freeware Programas

και ΕΔΩ Λειτουργικά Linux

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...