Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Βαρουφάκης! Τι θα ψηφίσει στις εκλογές ο πρώην υπουργός Οικονομικών;

Τι θα ψηφίσει αποκαλύπτει ο Γιάννης Βαρουφάκης λίγες ώρες πριν το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών λέει ότι θα στηρίξει δύο ανθρώπους που τον εντυπωσίασαν «με το ήθος και τη συνέπεια με την οποία στάθηκαν όρθιοι απέναντι στις σειρήνες».

Σε ανακοίνωση που έστειλε στο ThePressProject.gr, σημειώνει ότι οι εκλογές έχουν στόχο να ακυρώσουν το «όχι» του δημοψηφίσματος και «την νομιμοποίηση της Συνθηκολόγησης που ακολούθησε με την υπογραφή του αδιέξοδου, ταπεινωτικού, παράλογου 3ο Μνημονίου».

Αφού σημειώνει πως πρέπει «να ενισχυθούν κόμματα (πλην της μισανθρωπικής και κρυφο-συστημικής Χρυσής Αυγής) τα οποία απορρίπτουν την λογική που θεωρεί δεδομένο πως η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας περνά μέσα από την «βέλτιστη» εφαρμογή του 3ου Μνημονίου» εξηγεί πως απομένουν οι εξής επιλογές: Το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, η Λαϊκή Ενότητα, ή κόμματα που δεν ελπίζουν στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Σημειώνει ότι ο ίδιος στηρίζει την Νάντια Βαλαβάνη και τον Κώστα Ήσυχο, άρα θα ψηφίσει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, τη ΛΑΕ.

http://www.24wro.eu/2015/09/blog-post_7449.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...