Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της πάνω από 50 φορές

«Με σύστησε στη δίχρονη κόρη της η οποία με αποκαλούσε μπαμπά»

Η εμπειρία με την καθηγήτριά του, του σημάδεψε για πάντα τη ζωή. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ένας έφηβος στις διωκτικές αρχές που επιλήφθηκαν του θέματος, όταν αυτό αποκαλύφθηκε και έλαβε διαστάσεις.
Ο νεαρός, όπως κατήγγειλε, εξαναγκαζόταν σε σεξουαλικές συνευρέσεις με την καθηγήτριά του η οποία του είχε πει μάλιστα ότι είχε μείνει και έγκυος. Το θύμα ήταν τότε μόλις 15 ετών και η καθηγήτρια είναι η 30χρονη Caroline Berriman, η οποία έκανε στον νεαρό ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και μαθηματικών.
Ο νεαρός ανέφερε ότι έκανε σεξ με την 30χρονη τουλάχιστον 50 φορές και πως οι συνευρέσεις τους ήταν συχνές και χωρίς προφύλαξη. Η νεαρή καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση με αναστολή, κάτι που εξόργισε τον νεαρό: «Αν ήταν άντρας και εγώ κορίτσι, τότε η ποινή θα ήταν πιο αυστηρή», είπε στην Sun.

Το αγόρι είπε πως γνώρισε την Berriman στο σχολείο του και πως άρχισαν να μιλάνε μέσω των social media, τον Ιανουάριο του περασμένου έτους. «Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και ανταλλάσσαμε μηνύματα και σιγά σιγά εξελίχθηκε σε κάτι που έμοιαζε με σχέση. Με τον καιρό, έγινε πιο σοβαρό», είπε και τόνισε «με σύστησε στη δίχρονη κόρη της η οποία με αποκαλούσε μπαμπά. Της έλεγα ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας της, αλλά φίλος της μητέρας της». Η σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν ο μαθητής εξομολογήθηκε τα πάντα στον αδελφό του και αργότερα ενημερώθηκε και η μητέρα του. Επιπλέον, κατήγγειλε τα όσα είχε ζήσει, στη γραμμή sos για θύματα κακοποίησης, ChildLine.
Η 30χρονη αποβλήθηκε από το σχολείο όπου δίδασκε στο Μάντσεστερ και εκτός από την καταδίκη των δυο ετών, της επιβλήθηκε και κοινωνική εργασία 250 ωρών.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/1970403/kathigitria-ekane-sex-me-mathiti-tis-pano-apo-50-fores

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...