Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015 - "Γλέντι" Κουτσούμπα: Το ρόλεξ μου κάνει 10 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγος αυτοσαρκασμός, λίγη διάθεση για απαντήσεις και πολύ χιούμορ με φόντο τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015. Έτσι απάντησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε αναφορές που κατέκλυσαν το διαδίκτυο και τον ήθελαν να φοράει ένα χρυσό ρολόι τεράστιας χρηματικής αξίας.

Μία ημέρα πριν τις κρίσιμες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, οι αμιγώς πολιτικές αναφορές δεν επιτρέπονται κι έτσι οι πολιτικοί αρχηγοί περνούν την παραμονή της κάλπης με χαλαρή διάθεση.

Στο κλίμα αυτό, ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στις "κατηγορίες" που από χθες, Παρασκευή, έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Αφορμή μια φωτογραφία που τον δείχνει να φοράει ένα χρυσό ρολόι και στην οποία αναφέρεται πως αυτό το ρολόι είναι της γνωστής -και φυσικά πανάκριβης- μάρκας Rolex.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, λοιπόν, αποκάλυψε την πραγματική τιμή του ρολογιού του, η οποία ανέρχεται στο... "αστρονομικό" ποσό των 10 ευρώ!

"Λοιπόν κοιτάξτε να δείτε, θα σας κάνω και μια επίσημη δήλωση. Με δέκα ευρώ Ρόλεξ! Είναι των δέκα ευρώ. Μπορείτε να κεντράρετε", είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους που έπαιρναν πλάνα από το τραπέζι του ΚΚΕ.

http://www.newsit.gr/politikh/eidhseis-Ekloges-2015-Glenti-Koytsoympa-To-roleks-moy-kanei-10-eyro-VINTEO-/431620

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...