Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Γεωργιάδης: Η απόφασή μου θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες

 Τι είπε για το ενδεχόμενο να μπει στην κούρσα της διαδοχής στην ηγεσία της ΝΔ

Δεν απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, επαναλμβάνοντας ότι η απόφασή του θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τις τελικές υποψηφιότητες. «Η απόφασή μου θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες και το ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο που θα δώσουν» τόνισε χαρακτηριστικά.
«Η διαδικασία της καταθέσεως υποψηφιοτήτων για τη ΝΔ λήγει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι. Μέχρι την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι θα ξέρουμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι και αν θα είμαι κι εγώ ή όχι. Δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές μου. Δεν το αποκλείω κιόλας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το κατά πόσο το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος εξαρτάται από τις κινήσεις του Μάκη Βορίδη, ο κ. Γεωργιάδης παραδεχόμενος ότι έχουν στενή πολιτική σχέση, τόνισε πως «δεν έχει νόημα» να είναι και οι δύο υποψήφιοι.
Κληθείς να σχολιάσει τέλος τον νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε «εξαιρετικά συμπαθή» κι αρκέστηκε να εκτιμήσει ότι η υποψηφιότητά του θα ήταν χρήσιμη.

 http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/1966981/georgiadis-i-apofasi-mou-tha-exartithi-apo-tis-ipolipes-ipopsifiotites

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...