Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

Παπαμιμίκος: Το Ποτάμι μπαίνει στη Βουλή - Ψηφίστε ΝΔ

«Καλούμε όλους αυτούς που μέχρι αυτή τη στιγμή σκέφτονταν να ψηφίσουν μεταρρυθμιστικές δυνάμεις όπως το Ποτάμι, να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία»

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στις τάξεις του Ποταμιού η ενέργεια του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου να καλέσει όλους όσοι σκέφτονται να ψηφίσουν το κόμμα, να επιλέξουν να ρίξουν ψηφοδέλτιο στη ΝΔ, επειδή Το Ποτάμι θα μπει στη Βουλή.

«Καλούμε όλους αυτούς που μέχρι αυτή τη στιγμή σκέφτονταν να ψηφίσουν μεταρρυθμιστικές δυνάμεις όπως το Ποτάμι, να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία. Με εξασφαλισμένη την είσοδο του Ποταμιού στη Βουλή, ο μόνος στόχος για όλους τους πολίτες που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις πρέπει να είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας, έστω και με μία ψήφο» αναφέρει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Παπαμιμίκος.

«Μόνο έτσι, αύριο το πρωί θα μπορούμε να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Ικανή και αποφασισμένη να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις» πρόσθεσε.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/293160/papamimikos-to-potami-bainei-sti-vouli-psifiste-nd/#ixzz3mIGmR2xI

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...