Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Κρήτη: Κατασχέθηκε πλοίο που μετέφερε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων

Περισσότερα από 2.300 χαρτοκιβώτια λαθραίων τσιγάρων εντόπισαν την Τρίτη (29/9) οι άνδρες του Λιμενικού. Το λαθραίο εμπόρευμα μετέφερε το φορτηγό πλοίο «GROT-YUG», το οποίο οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σούδας και κατασχέθηκε, ενώ συνελήφθησαν…

τα έξι αλλοδαπά μέλη του πληρώματος.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και εντοπισμό από αεροσκάφος του λιμενικού σώματος, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση περιπολικών σκαφών και στελεχών των Λιμενικών Αρχών Παλαιοχώρας και Χανίων, ενώ συμμετείχε Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Χανίων, που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του ανωτέρω φορτηγού πλοίου, στη θαλάσσια περιοχή νότια της ν. Κρήτης. Στη συνέχεια, οι δυνάμεις του Λ.Σ-ΕΛ-ΑΚΤ. επιβιβάστηκαν επί του πλοίου, όπου σύμφωνα με τα δηλωτικά του φορτίου που προσκόμισε ο Πλοίαρχος, μεταφέρονταν 2.319 χαρτοκιβώτια που περιείχαν τσιγάρα, χωρίς να φέρουν τα απαιτούμενα παραστατικά έγγραφα.
Υπάλληλοι του Τελωνείου Χανίων που επιβιβάστηκαν στο πλοίο, διαπίστωσαν ότι δεν έφερε φορτωτική, ενώ δεν υφίστατο τελωνειακό πρωτόκολλο σφράγισης από τελωνειακή αρχή. Κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, η Λιμενική Αρχή Χανίων προέβη στη σύλληψη των έξι αλλοδαπών μελών του πληρώματος, καθώς και στην κατάσχεση του πλοίου και του παράνομου φορτίου του. Εντός της ημέρας οι συλληφθέντες θα προσαχθούν ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων μαζί με το φάκελο της εις βάρος τους σχηματισθείσας δικογραφίας.

Πηγή: www.cretalive.gr
http://www.trelokouneli.gr/krith-kataschethhke-ploio-pou-metefere-megalh-posothta-lathraion-tsigaron/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...