Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

GP Ιαπωνίας 2015: 1-2 Οι Mercedes

Νικητής του Ιαπωνικού GP ήταν ο οδηγός της Mercedes, Lewis Hamilton μετά από έναν μάλλον αδιάφορο αγώνα, μιας και δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο έτερος οδηγός της Mercedes, Nico Rosberg, και στην τρίτη τερμάτισε ο οδηγός της Ferrari, Sebastian Vettel. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα ήταν ιδανικές για την διεξαγωγή ενός αγώνα F1, καθώς υπήρχε ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία στον αέρα ήταν στους 27 βαθμούς Κελσίου ενώ στο οδόστρωμα ήταν 37.
Με την εκκίνηση ο Nico Rosberg μας επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι δεν κάνει τις καλύτερες εκκινήσεις και αυτό γιατί αρχικά χάνει την πρώτη θέση από τον Lewis Hamilton και στην συνέχεια από τον Sebastian Vettel και τον Valtteri Bottas. Το περιστατικό της εκκίνησης ήταν η διπλή επαφή του Felipe Massa, πρώτα με τον Daniel Ricciardo και στην συνέχεια με τον Sergio Perez. Και οι τρεις οδηγοί είχαν κλατάρισμα και πήγαν στα pit για αλλαγή ελαστικών.

Έχοντας φτάσει στον 5 γύρο ο Lewis Hamilton κερδίζοντας περίπου 0,7 ανά γύρο είχε δημιουργήσει μία διαφορά  κοντά στα 3,5 δευτερόλεπτα από τον Sebastian Vettel. Ο μηχανικός του Βρετανού οδηγού έδωσε οδηγία στον Lewis Hamilton να φτάσει την διαφορά στα 10 δευτερόλεπτα, υπονοώντας ότι ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής πάει για ένα pit stop παραπάνω.
Με προβλήματα η συνέχεια για τον Nico Rosberg, ο οποίος έχοντας χάσει τρεις θέσεις από την κακή εκκίνηση του, είχε πλέον και υπερθέρμανση στον κινητήρα του, το οποίο του δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα. Το αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Kimi Raikkonen  να έχει μειώσει την διαφορά του περίπου στo 1,5 δευτερόλεπτο.

http://www.autoblog.gr/2015/09/27/gp-iapwnias-2015-1-2-oi-mercedes-isws-stin-pio-eykoli-n/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...