Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας και Καμμένος θα συναντηθούν στην Κλαυθμώνος

Συνάντηση απόψε μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένου θα σημειωθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου. Από εκεί οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα κάνουν δηλώσεις.
Εν τω μεταξύ, σειρά συγχαρητήριων τηλεφωνημάτων έχει δεχτεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, έως τώρα τον κ. Τσίπρα έχουν συγχαρεί ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο Καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Επιπλέον, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ακόμη, με τον κ. Τσίπρα επικοινώνησε προκειμένου να τον συγχαρεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του είπε ότι ήταν επιλογή σταθερότητας αλλά και για την προοπτική της επίλυσης του κυπριακού ζητήματος. Επίσης, ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να τον εκπροσωπήσει στην έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το μεταναστευτικό, την Τετάρτη, καθώς ο ίδιος δεν θα μπορεί να παραστεί.
 
 
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/1957884/tsipras-ke-kammenos-tha-sinantithoun-stin-klafthmonos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...