Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ευκλείδης Τσακαλώτος "Oι καταθέσεις δεν είναι 100% ασφαλείς"

«Και εγώ και ο Βαρουφάκης κάναμε λάθη στη διαπραγμάτευση», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος...


Η αυτοκριτική ήταν το βασικό χαρακτηριστικό στην ομιλία του πρώην υπουργού στην Αλεξανδρούπολη. Και τι δεν είπε...

Παραδέχθηκε ότι από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα χρεώθηκε με 10 + 15 δις ευρώ! Πάντως, τόνισε ότι αν καταστεί δυνατή η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μέχρι 1 Ιανουαρίου 2016, τότε οι τραπεζικές καταθέσεις θα είναι 100% ασφαλείς.

Η ομιλία του πολιτικού του ΣΥΡΙΖΑ είχε θέμα «Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών. Ποιος έχει πρόταση για το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας», αλλά εξελίχθηκε σε κρεσέντο αυτοκριτικής, με τον πρώην υπουργό πάντως να υπογραμμίζει ότι οι ισχυρισμοί της ΝΔ για άυξηση του χρέους κατά 90 δις δεν είναι ακριβείς και ότι η μόνη αύξηση του χρέους αφορά στα χρήματα που θα απαιτηθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, δηλαδή 10 δις ευρώ αρχικά και άλλα 15 αν αυτό απαιτηθεί.

Και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έκανε τα πάντα για να δημιουργηθούν συνθήκες τραπεζικού πανικού. Τέλος, αφού τόνισε πως «όποιος κι αν ήταν επικεφαλής των διαπραγματεύσεων από τον Γενάρη, τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο διαφορετικά γιατί θέλανε να φανεί ότι μια κυβέρνηση αριστεράς δεν μπορεί να πετύχει», διευκρίνισε πως με το νέο μνημόνιο, για τους αγρότες τα πράγματα για εκείνους είναι πολύ δύσκολα και είπε πψως «υπάρχει υπόσχεση από εμάς αλλά και από όλα τα κόμματα να δούμε πως θα το διορθώσουμε...

Μέχρι τον Οκτώβρη θα υπάρχει αυτό το σχέδιο για τον αγροτικό τομέα. Όχι για όλους, δεν χρειάζονται όλοι… Υπάρχουν όμως αγρότες που πρέπει να βοηθηθούν και θα υπάρχουν ελαφρύνσεις, γενικώς όχι μόνο για τους αγρότες, όσο μπορούμε να διορθώσουμε το φορολογικό σύστημα όσο μπορούμε να χτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή».

http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/37874-100-6.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...