Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Έρχονται τα ανανεωμένα iTunes της Apple


image477 Έρχονται τα ανανεωμένα iTunes της Apple
 
Διαθέσιμο στο κοινό θα είναι στο επόμενο χρονικό διάστημα το λογισμικό iTunes 11 της εταιρείας Apple, σύμφωνα με το δίκτυο cnet.com. Η εταιρεία ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει την ακριβή ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει στην αγορά η νέα «γενιά» iTunes.
Ωστόσο, όπως επικαλείται το cnet.com, γερμανική εταιρεία διανομής μουσικής απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα σε αρκετούς καλλιτέχνες, τονίζοντάς τους ότι πρέπει να καταχωρήσουν υψηλής ποιότητας οπτικό υλικό άμεσα.
Σύμφωνα με το δίκτυο, ο λόγος είναι ότι τα ανανεωμένα iTunes θα παρουσιάζουν φωτογραφίες και οπτικό υλικό από κάθε καλλιτέχνη ή συγκρότημα ώστε να εμπλουτίσουν το ηλεκτρονικό περιβάλλον των χρηστών του λογισμικού.
Το Σεπτέμβριο, η Apple είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να καθυστερήσει την έκδοση των νέων iTunes, προκειμένου να βελτιώσει το προϊόν.
Ανάμεσα στα καινούργια στοιχεία που θα περιλαμβάνει η νέα έκδοση των iTunes ξεχωρίζουν επίσης οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter, καθώς και η «πλουσιότερη» σε αποθηκευτικό χώρο υποστήριξη του λογισμικού από το iCloud.

http://troktiko.eu/2012/11/erchontai-ta-ananeomena-itunes-ths-apple/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...