Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Φερνάντο Αλόνσο «Ήμασταν πολύ αργοί, πρέπει να βελτιωθούμε»

 «Ήμασταν πολύ αργοί, πρέπει να βελτιωθούμε»
 
Τέσσερις βαθμοί στάθηκαν μεταξύ του Φερνάντο Αλόνσο και του Παγκόσμιου τίτλου. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο γκραν πρι της Βραζιλίας είδε την καρό σημαία από την έκτη θέση, πανηγυρίζοντας τον τρίτο του συνεχόμενο τίτλο. Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari τόνισε πως παρά το γεγονός ότι η σκουντερία δεν αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα και είχε καλές στρατηγικές, δεν είχε την ταχύτητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
«Έχουμε την καλύτερη ομάδα σε επίπεδο αγώνων και του τρόπου που προετοιμαζόμαστε για το γκραν πρι, κάνουμε καλά πιτ στοπ, καλές εκκινήσεις και καλές στρατηγικές. Ακόμη, δεν έχουμε μηχανικά προβλήματα, όμως για το μέλλον σίγουρα χρειάζεται βελτιώσεις το μονοθέσιο.
Είμαστε αργοί, είμαστε πίσω από τις Red Bull, πίσω από τις McLaren και στους τελευταίους αγώνες πίσω από Williams και Force India. Συνεπώς, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε. Η χρονιά που πέρασε ήταν περίεργη και για αυτό μείναμε εντός διεκδίκησης του τίτλου μέχρι τον τελευταίο αγώνα», ανέφερε ο Αλόνσο.
Πηγή: sport-fm.gr
 http://troktiko.eu/2012/11/imastan-polu-argoi-prepei-na-beltiothoume/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...