Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Εκλεψαν το πορτοφόλι του Κούγια που είχε 7.000 ευρώ


Λίγο οι ποινικές του υποθέσεις,  λίγο η Παναχαϊκή της οποίας  είναι μεγαλομέτοχος και λίγο τα σχέδια για τη σύσταση… παράπλευρου πρωταθλήματος, δεν άφησαν τον Αλέξη Κούγια να σκεφτεί ότι έπρεπε να… κλειδώσει το αυτοκίνητό του όταν πήγε για καφέ!

Ο  γνωστός ποινικολόγος σταμάτησε μια από τις καφετέριες της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου στο ύψος της Ακράτας για να πάρει έναν καφέ και να συνεχίσει το δρόμο του, αλλά ξέχασε να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του ενώ άφησε μέσα πολλά πολύτιμα αντικείμενα. Και το πλήρωσε πολύ ακριβά, καθώς κάποιος άγνωστος που καραδοκούσε δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Ο δράστης  άνοιξε την πόρτα σαν… κύριος, «βούτηξε» το πορτοφόλι του δικηγόρου που περιείχε 7.000 ευρώ, άρπαξε το iphone, τα γυαλιά του και διάφορα έγγραφα και έγινε καπνός! Όταν ο Αλέξης Κούγιας βγήκε από το κατάστημα, διαπίστωσε την κλοπή και την κατήγγειλε στην Αστυνομία. Ο δράστης, όμως, είχε ήδη γίνει άφαντος.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=239662

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...