Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Η BitTorrent επεκτείνεται στις τηλεοράσεις

image451 Η BitTorrent επεκτείνεται στις τηλεοράσεις
 
Η εταιρεία BitTorrent Inc, γνωστή για την ανάπτυξη του ομώνυμου πρωτοκόλλου peer-to-peer file sharing, έκλεισε συμφωνία με 20 συνολικά κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών για την προβολή περιεχομένου που διατίθεται στο BitTorrent, ανάμεσα τους τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες και ηλεκτρονικά βιβλία. Το μεγαλύτερο μέρος της συμφωνίας, σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Eric Klinker, αφορά μοντέλα τηλεοράσεων τα οποία θα κυκλοφορήσουν την περίοδο των Χριστουγέννων στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας, μέσω των οποίων θα προβάλλεται το περιεχόμενο της εταιρείας σε μορφή on demand.
Παρόμοια τακτική ακολουθούν πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν HDTV τηλεοράσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέροντας στους καταναλωτές ψηφιακό υλικό από παρόχους on-demand video όπως η Netflix.
«Ανταγωνιζόμαστε τις Netflix και τις Hulu στο χώρο των τηλεοράσεων» σχολίασε ο Klinker.
Τόνισε ακόμα πως περίπου 2 εκατομμύρια νόμιμοι τίτλοι είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμοι στο BitTorrent. Όταν ρωτήθηκε σε πόσα παράνομα αρχεία έχουν πρόσβαση οι BitTorrent clients, απάντησε πως «δεν έχουμε ιδέα. Είναι σαν να ρωτάμε το Chrome πόση πορνογραφία υπάρχει στο διαδίκτυο», υπονοώντας πως μπορεί αρκετοί χρήστες να χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο για πειρατεία, αλλά ο κύριος σκοπός του δεν είναι αυτός.
Η εταιρεία είχε ανακοινώσει πέρσι μια παρόμοια συμφωνία με την τουρκική κατασκευάστρια εταιρεία Vestel, ενώ στην περσινή έκθεση IFA είχε παρουσιάσει την πρώτη «πιστοποιημένη» τηλεόραση BitTorrent.
Μέχρι στιγμής τα κέρδη της προέρχονται διαφημίσεις, από premium συνδρομές καθώς και από συμφωνίες αδειοδότησης.

 http://troktiko.eu/2012/11/h-bittorrent-epekteinetai-stis-thleoraseis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...