Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Νανά Καραγιάννη: Το τελευταίο σοβαρό ιατρικό ανακοινωθέν που αλλάζει τη ζωή της!


Η περιπέτεια της Νανάς συνεχίζεται Το ζόρι είναι μεγάλο, όπως και το στοίχημα όλων γύρω της, γιατρών συγγενών φίλων αλλά κυρίως της ίδιας να το κερδίσει. Η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς τα έξοδα τρέχουν, δουλειά δεν...
υπάρχει και η παρουσιάστρια αναζητεί τρόπο να επιβιώσει. Την ίδια ώρα έχει αποφασίσει ν΄ακολουθήσει τη θεραπεία με όποιο κόστος. Και το κάνει καθώς έχει καταλάβει πλέον την κρισιμότητα της κατάστασης. Ίσως το πιο σοβαρό κομμάτι της όλης προσπάθειας. Να καταλάβει η ίδια σε τι φάση είναι. Τα τελευταία νέα απο το Ιατρικό είναι πολύ καλά. Τόσο καλά που τόνωσαν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της. Το σημαντικότερο ίσως κεφάλαιο της αποθεραπείας είναι η ψυχολογία. Οι γιατροί της έδωσαν την άδεια εγγράφως παρακαλώ, πώς είναι σε θέση και πάλι να εργαστεί. Είναι σε θέση και πάλι να μπει στην παραγωγική διαδικασία. Πέρα απο τα παραπάνω στο Ιατρικό ανακοινωθέν τόσο ο θεράποντας Ιατρός της κ.Αδαμίδης όσο και η ομάδα του γράφουν ότι η κατάσταση της ολοένα και βελτιώνεται και πώς μέσα σε ένα διάστημα έξι μηνών αν βεβαίως ακολουθήσει η Νανά την αγωγή, η εικόνα της θα είναι εντελώς διαφορετική. Επιτέλους. Επιτέλους και ένα καλό νέο!

Πηγή: nassos-blog
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8293.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...