Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Ηλίας Κασιδιάρης «Δεν γουστάρουμε τα βουλευτιλίκια»

 «Δεν γουστάρουμε τα βουλευτιλίκια»
 
«Δεν γουστάρουμε τα βουλευτιλίκια» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σε συγκέντρωση του Συνδέσμου εχθές στα Χανιά, ωστόσο πρόσθεσε: «Εκμεταλλευόμαστε τα προνόμια αυτής της ιδιότητας. Έχουμε οπλοφορία πλέον με άδεια. Δεν έχει αυτόφωρο αν γίνει κανένα επεισόδιο και είμαστε πιο άνετοι στις κινήσεις μας». Ο βουλευτής επιτέθηκε στην αριστερά λέγοντας ότι ποτέ η αριστερά δεν επέστρεψε ούτε ένα ευρώ τόσα χρόνια στον κόσμο. «Δεν υπάρχουν κομμουνιστές στην Ελλάδα, είναι ένα κομματίδιο» είπε για το ΚΚΕ και πρόσθεσε: «Είδα την Παπαρήγα σε Lexus».
Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η ομιλία βουλευτών της Χρυσής Αυγής επί της οδού Τζανακάκη, παρουσία συγκεντρωμένου κόσμου, μπροστά από τα γραφεία της οργάνωσης ενώ την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη αντισυγκέντρωση από φορείς και συλλογικότητες στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από νωρίς ήταν επί ποδός προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια σύμφωνα με το flashnews.gr.
Δείτε το βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις flashnews.gr http://troktiko.eu/2012/11/den-goustaroume-ta-bouleutilikia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...