Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Στον πάγο μπαίνει η αύξηση της θητείας για... οικονομικούς λόγουςΣτον πάγο μπαίνει η αύξηση της θητείας από 9 σε 12 μήνες
, η οποία πριν λίγο καιρό αποτελούσε επίσημη πρόταση του ΓΕΕΘΑ και προϊόν εμπεριστατωμένης μελέτης, αφού όπως φαίνεται η οικονομική κρίση χτύπησε και τον ελληνικό στρατό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, η αύξηση της θητείας είχε κατατεθεί εγκαίρως από το ΓΕΕΘΑ στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, ωστόσο λόγω των εκλογικών αναμετρήσεων έμεινε κλειδωμένη στο συρτάρι, ενώ ο νυν υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, δηλώνει ότι «θα το ξαναδούν το θέμα» αφού όπως φαίνεται το οικονομικό κόστος μίας τέτοιας αλλαγής θα είναι δυσβάσταχτο για τη χώρα.

Συγκεκριμένα, η επιπλέον τρίμηνη παραμονή στρατιωτών θα στοιχίσει περίπου άλλο 1 εκατομμύριο ευρώ ανά ΕΣΣΟ ανεβάζοντας το ετήσιο κόστος στα 6 εκατομμύρια, ποσό εξωπραγματικό για τη δεδομένη οικονομική κατάσταση της χώρας.

iefimerida
http://www.to-gamato.com/2012/11/blog-post_5605.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...