Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Αργή και σταθερή η πτώση του Yahoo!


Το Bing επωφελείται από την πτωτική πορεία

Όσοι ασχολούνται με το Διαδίκτυο από τα πρώτα του χρόνια θα θυμούνται και τον ιστοχώρο Yahoo σαν έναν ιντερνετικό κολοσσό. Ωστόσο, το τοπίο με την έλευση του Google έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Η μηχανή αναζήτησης της Google έκανε το Yahoo να περάσει στο περιθώριο.



Ενδεικτικά αναφέρεται η έρευνα της εταιρείας comScore, σύμφωνα με την οποία τους δύο τελευταίους μήνες του 2011, το μερίδιο του Google αυξήθηκε ενώ η πορεία του Yahoo! ήταν αργή και σταθερή.

Το Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς η Google στις αναζητήσεις εντός ΗΠΑ είχε ποσοστό 65.4% και το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς έφτασε το 65.9%. Αντίθετα το Yahoo! το Νοέμβριο είχε ποσοστό 15.1% και το Δεκέμβριο το ποσοστό αυτό έφτασε στο 14.5%.

Όπως επισημαίνεται από την comScore, τα νούμερα αυτά δεν περιλαμβάνουν τις καθοδηγούμενες αναζητήσεις, οι οποίες δεν αντανακλούν τις πραγματικές κινήσεις των χρηστών.

Το 2012 τα πράγματα ήταν εξίσου άσχημα για το Yahoo! , αφού για τον Ιανουάριο που μας πέρασε, το μερίδιο του Google στις αναζητήσεις εντός ΗΠΑ ήταν 66.2% ενώ τον ίδιο μήνα πέρσι ήταν 65.9%. Το μερίδιο του Yahoo! στην πίτα των αναζητήσεων έπεσε από 14.5 σε 14.1%.

Από την καθοδική πορεία του Yahoo! επωφελήθηκε το Bing της Microsoft με ποσοστό 15.2 τον Ιανουάριο και 15.3 το μήνα Φεβρουάριο.

Δύσκολο φαίνεται το έργο της Yahoo! να αλλάξει την κατάσταση, καθώς η πτώση στα ποσοστά της είναι αισθητή και το Bing φαίνεται πως θα παραμείνει για πολύ καιρό στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

http://www.on-news.gr/2012/03/yahoo.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...