Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Σουτ του Ρούνεϊ έσπασε τον καρπό ενός εννιάχρονου


 Σουτ του Ρούνεϊ έσπασε τον καρπό ενός εννιάχρονου

Ένας εννιάχρονος φίλαθλος είχε την ατυχία να νιώσει τη δύναμη του ποδιού του Γουέιν Ρούνεϊ όταν από σουτ του Άγγλου επιθετικού, η μπάλα κατέληξε στην εξέδρα και τον χτύπησε στο χέρι, με αποτέλεσμα να σπάσει τον καρπό του o νεαρός Τζέιμι Τόμας.

Ο μικρός φίλαθλος είχε πάει μαζί με τον πατέρα του να παρακολουθήσει τον αγώνα της Γουλβς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή.
Ο εννιάχρονος Τζέιμι βρισκόταν στις κερκίδες του «Μολινό» όταν είδε τη μπάλα να έρχεται με δύναμη προς το μέρος του, μετά από ένα δυνατό σουτ του στράικερ της Γιουνάιτεντ. Τα αντανακλαστικά του ήταν εξαιρετικά, αφού απέκρουσε τη μπάλα, όμως το χέρι του πρήστηκε.
 Σουτ του Ρούνεϊ έσπασε τον καρπό ενός εννιάχρονου
Παρότι παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο κανονικά, ο πατέρας του διαπίστωσε ότι η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και στην ανάπαυλα τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε κάταγμα στον καρπό.
Ο Ρούνεϊ ζήτησε συγγνώμη από τον μικρό οπαδό μέσω του λογαριασμού του στο twitter και για να επανορθώσει, θα στείλει μία υπογεγραμμένη φανέλα του στον μικρό Τζέιμι.

 http://troktiko.eu/2012/03/sout-tou-roune-espase-ton-karpo-enos-enniachronou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...