Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Απενεργοποιείται η root πρόσβαση στη CyanogenMod

 Απενεργοποιείται η root πρόσβαση στη CyanogenMod
 
Οι νέες ρυθμίσεις δίνουν έμφαση στην ασφάλεια

Η CyanogenMod είναι ίσως η καλύτερη και πιο αξιόπιστη εναλλακτική διανομή/έκδοση του Android. Αν δηλαδή κάποιος δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το Android που του δίνει η εταιρεία που κατασκεύασε το smartphone του αλλά επιθυμεί κάτι πιο «καθαρό» και με επιπλέον δυνατότητες, τότε η CyanogenMod είναι σχεδόν μονόδρομος.
Μέχρι τώρα η CyanogenMod είχε ως προεπιλογή ενεργοποιημένη την πρόσβαση root γεγονός όμως που συνεπαγόταν κάπως αυξημένους κινδύνους σε ό,τι αφορούσε τη λειτουργία της.
Όπως ανακοίνωσαν όμως οι δημιουργοί της, η πρακτική αυτή πρόκειται να αλλάξει στο προσεχές διαστημα. Αν και η root πρόσβαση δεν θα καταργηθεί, δεν θα είναι πλέον ενεργή από προεπιλογή. Θα υπάρχει δηλαδή η επιλογή για τον χρήστη να την ενεργοποιεί όταν το επιθυμεί.
Σύμφωνα με τα σχόλια τους, δεδομένου ότι η διανομή γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, είναι επιβεβλημένο οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις να δίνουν έμφαση στην ασφάλεια.

 http://troktiko.eu/2012/03/apenergopoieitai-h-root-prosbash-sth-cyanogenmod/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...