Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ ο Πλούταρχος- Χρωστάει 300.000 ευρώ στην εφορία!



Στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ ο Πλούταρχος- Χρωστάει 300.000 ευρώ στην εφορία!
«Φουρτούνες» για τον Γιάννη Πλούταρχο που έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ και πρέπει να πληρώσει 300.000 ευρώ στην εφορία για να αποδεσμεύσει το σκάφος του.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής φαίνεται ότι είχε αγοράσει ένα κότερο το «St. George» που είχε δηλωθεί ως επαγγελματικό, όμως τώρα φαίνεται πως κινδυνεύει να το χάσει από κατάσχεση λόγω οφειλών.

Το σκάφος τύπου Sunseeker αποκτήθηκε το 2008 και εμφανίζεται να ανήκει σε ναυτιλιακή εταιρεία πλοίων αναψυχής. Ωστόσο, από τον έλεγχο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προέκυψε ότι η θέση της μαρίνας στην οποία είνα ελλιμενισμένο το σκάφος ενοικιάζεται από τον Γιάννη Πλούταρχο, στο όνομα του οποίου έχουν εκδοθεί και τα ναυλοσύμφωνα.  

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι με το συγκεκριμένο σκάφος, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε διακοπές με την οικογένειά του πέρυσι το καλοκαίρι στους Παξούς.

NEWPOST
 http://newingreece.blogspot.com/2012/03/300000_24.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...