Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Η Sony ανοίγει τον κώδικα του Xperia S

 Η Sony ανοίγει τον κώδικα του Xperia S

Είναι σαφές ότι κάποιες εταιρείες έχουν όραμα σε ό,τι αφορά τα προϊόντα τους και κυρίως ότι μπορούν να δουν πολύ πιο μακριά από τους ανταγωνιστές τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Sony η οποία πριν λίγες ώρες έκανε διαθέσιμο τον κώδικα του λογισμικού που χρησιμοποιεί για το Xperia S. Προσφέρει με άλλα λόγια όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την κατασκευή ενός πυρήνα, ωστε οι χρήστες να δημιουργήσουν την ROM που επιθυμούν προσαρμοσμένη στις δικές τους απαιτήσεις.
Παράλληλα όμως η εταιρεία παρέχει και αναλυτικές οδηγίες για τη κατασκευη της custom ROM και μαλιστα παρακινεί τους χρήστες να δημοσιεύσουν ότι απορίες ή προβληματισμούς έχουν για την όλη διαδικασια.
Τι σημαίνει αυτή η κίνηση όμως;
Καταρχάς σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα μπορεί να παρέχει στους καταναλωτές της ένα πολύ καλύτερο προϊόν απ’ ό,τι πριν καθώς ο κώδικας που χρησιμοποιεί θα ελέγχεται για λάθη και θα έχει βελτιώσεις από μια τεράστια κοινότητα ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο.
Επιπλέον όμως σημαίνει ότι μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων θα έχει κάθε λόγο να αγοράσει τη συγκεκριμένη συσκευή. Και θα έχει κίνητρο να την αγοράσει γιατί θα μπορεί να τρέχει σε αυτήν το λειτουργικό που θέλει εκείνος και το οποίο θα καλύπτει τις δικές του απαιτήσεις και ανάγκες.
Με άλλα λόγια πρόκειται για μια κίνηση η οποία και εμπορικά μόνο να ωφελήσει μπορεί την εταιρεία. Ελπίζουμε λοιπόν ότι σύντομα και οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της.

 http://troktiko.eu/2012/03/h-sony-anoigei-ton-kodika-tou-xperia-s/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...