Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Σώθηκε το μικρότερο κουταβάκι στον κόσμο


Αυτή είναι η μικρή Miracle (Θαύμα), ένα αξιολάτρευτο κουταβάκι που ζυγίζει λιγότερο από μισό κιλό και δεν ξεπερνάει σε ύψος ένα νόμισμα! Πρόκειται για διασταύρωση Τσιουάουα και Τζακ Ράσελ και είναι το μόνο, από τα....





υπόλοιπα τέσσερα, που επέζησε μετά τη γέννα. Αφεντικό της Miracle είναι η δεκάχρονη Kayley-May Coles, από το Γουίλτσαϊρ της Αγγλίας, η οποία ταΐζει το σκυλάκι της γάλα μέσω μιας σύριγγας.

«Όλοι μου οι φίλοι έχουν ξετρελαθεί. Ο δάσκαλος μου, μου είπε ότι ίσως να πρόκειται για το μικρότερο σκυλί στο κόσμο. Εγώ την αγαπώ πολύ», αναφέρει με ενθουσιασμό το δεκάχρονο κορίτσι. Η Miracle ζύγιζε μόλις 42 γραμμάρια όταν γεννήθηκε και δεν ξεπερνούσε τα επτά εκατοστά στο μήκος.

Η οικογένεια εντόπισε τυχαία τα κουτάβια και διαπίστωσε ότι τα τέσσερα είχαν πεθάνει. Ως εκ θαύματος, ένα απ’ αυτά ανέπνεε ακόμα, αλλά βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Το πήγαν αμέσως στον κτηνίατρο, ο οποίος το περίθαλψε και του εξασφάλισε τη ζωή. Σήμερα η Miracle βρίσκεται σε άριστη υγεία και λαμβάνει την ατελείωτη φροντίδα της οικογένειας.

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/03/blog-post_9086.html#ixzz1q4Y3Xy1V

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...