Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Λάρισα: Κρατούσαν όμηρο έγκυο γυναικά για να πουλήσουν το παιδί της


Είχαν στήσει ολόκληρο κύκλωμα εμπορίας βρεφών. Πουλούσαν βρέφη από 2.500 μέχρι 4.000 ευρώ.

 Κύκλωμα εμπορίας βρεφών, έφερε στο φως η... οδύσσεια μίας εγκύου Βουλγάρας, που ήρθε στην Ελλάδα για να βρει καλύτερη τύχη και έπεσε θύμα απαγωγής δυο ομοεθνών της, οι οποίοι τη «φυλάκισαν» σε σπίτι στην Καρδίτσα αρχικά και στη συνέχεια σε άλλο, στη Λάρισα.


 Η άτυχη 31 ετών γυναίκα, η οποία είναι 8 μηνών έγκυος αρχικά περιορίστηκε σε ένα σπίτι στην Καρδίτσα από τους δύο, οι οποίοι είχαν υποσχεθεί ότι θα την βοηθήσουν, αλλά όταν αντελήφθη τον απώτερο σκοπό τους-δηλαδή να της πάρουν το βρέφος που θα γεννούσε και να το πουλήσουν- προσπάθησε μέσω κινητού τηλεφώνου να ειδοποιήσει συγγενείς της. Έγινε αντιληπτή και τη μετέφεραν σε άλλο σπίτι στη Λάρισα όπου και την απομόνωσαν. Ωστόσο η γυναίκα δεν το έβαλε κάτω, προφασίστηκε δύο φορές ότι είχε πόνους στην κοιλιά, με αποτέλεσμα οι απαγωγείς της να αναγκαστούν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου και πάλι την είχαν υπό στενή επιτήρηση και την απειλούσαν να μην μιλήσει.

 Την δεύτερη φορά ωστόσο, κατάφερε να ενημερώσει τους γιατρούς γιαυτό που της συνέβαινε, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

 Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, 46 και 39 ετών, ενώ όπως προέκυψε έχουν και συνεργό, ο οποίος είναι αδελφός του ενός και ήδη έγκλειστος στις φυλακές.

 Η δράση της σπείρας που πουλούσε τα βρέφη από 2.500 μέχρι 4.000 ευρώ, φαίνεται ότι επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις γι αυτό και η έρευνα συνεχίζεται.

 http://www.on-news.gr/2012/03/blog-post_6575.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...