Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Ζήτησε δάνειο για να αγοράσει... σκύλο!


Ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας να ζητήσει καταναλωτικό δάνειο, για πολύ συγκεκριμένο λόγο όμως, αφού ισχυριζόταν ότι χρειαζόταν τα λεφτά... προκειμένου ν' αγοράσει ένα σκύλο!

Η αλήθεια είναι ότι, ιδιαίτερα κατά το παρελθόν, έχουμε ακούσει για πολλές απίστευτες κατηγορίες δανείων, διακοποδάνεια, δάνεια για τα Χριστούγεννα και πολλά άλλα, αλλά το «σκυλοδάνειο» ξεπερνά κάθε φαντασία.

Η ηλικιωμένη κυρία, ζητούσε να δανειστεί χρήματα από την τράπεζα προκειμένου ν' αγοράσει έναν πανάκριβο σκύλο ράτσας. Όπως διαβάζουμε μάλιστα στο thebest.gr, είχε μαζί της και μια φωτογραφία του σκύλου προκειμένου να γίνει πιστευτή.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην τράπεζα, επεδείκνυε συνεχώς τη φωτογραφία του σκύλου και μίλαγε συνεχώς γι'αυτό... Μάταια ο υπάλληλος της τράπεζας, προσπαθούσε να τις εξηγήσει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι αν πληροί τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση του δανείου και όχι το που θα ξοδέψει τα χρήματα, αν τελικά αυτό εγκριθεί...
iefimerida.gr
 http://korkos.blogspot.com/2012/03/blog-post_26.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...