Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Γ.Καρατζαφέρης «Μέσα στο σπίτι μου πρέπει να μπορώ να πυροβολώ!»


Ο Γ.Καρατζαφέρης ξανά υπέρ της οπλοχρησίας

Αποκαλυπτικός ήταν για άλλη μία φορά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».«Έφυγα από την κυβέρνηση γιατί υπήρχε κίνδυνος για τον εθνικό πλούτο. Το αγγλικό δίκαιο σημαίνει ότι οι ξένοι μπορούν να έρθουν και να πάρουν ό,τι θέλουν». Ο ίδιος πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Είδα, έμαθα, τρόμαξα και αντιστάθηκα».

Σχετικά με ό,τι συνέβη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, μετά την οποία αποφάσισε την αποχώρησή του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε ότι κάποια στιγμή υπήρξε μια διαφωνία και οι πολιτικοί αρχηγοί είπαν «να πάρουμε τηλέφωνο τον Τόμσεν». «Ε όχι να πάρουμε και τον Τόμσεν», είπε ο Γ. Καρατζαφέρης, για να προσθέσει με γλαφυρό τρόπο: «Οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν... χ...νοι»!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε ότι «εάν είχαμε πάει σε κυβέρνηση Πετσάλνικου θα είχαμε γυρίσει στη δραχμή».

Η συζήτηση «άναψε» όταν αναφέρθηκε το θέμα της ασφάλειας. «Ο κόσμος μπορεί να αντέξει την πείνα, αλλά όχι αυτή την ανασφάλεια. Ο κόσμος δεν μπορεί να βγει στο κέντρο να πιει έναν καφέ».

Όσον αφορά την αμφιλεγόμενη δήλωσή του περί οπλοχρησίας, ο Γ. Καρατζαφέρης υπεραμύνθηκε της άποψής του: «Στο σπίτι μου, όταν μπουκάρει ο κακοποιός, να μπορώ να πυροβολώ για να υπερασπιστώ την οικογένειά μου».

 http://www.on-news.gr/2012/03/blog-post_9809.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...