Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ε, όχι ο Ρεχάγκελ υποψήφιος της Μέρκελ...


Θα μας απογοητεύσει τόσο ο δικός μας Όθωνας, ο Ρεχάγκελ; Θα πολιτευθεί με τη Μέρκελ που τόσα δεινά επιφύλαξε στη χώρα που μαζί της δοξάστηκε; Και τι την χρειάζεται την τόσο αμφίβολη δόξα του πολιτευτή ο επιτυχημένος ποδοσφαιράνθρωπος; Κι όμως φέρεται ως πιθανό το ενδεχόμενο, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, να πολιτευτεί με την Άνγκελ Μέρκελ!



Η ιστοσελίδα t-online.de, αναφέρει πως το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατικών της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, έχει κάνει πρόταση στον Ότο Ρεχάγκελ, για να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Μάλιστα, η ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 6-0 την περασμένη εβδομάδα, έστειλε την Χέρτα στην προτελευταία θέση, και ίσως να έκανε τον Ρεχάγκελ να σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει την σταδιοδρομία του στον στίβο της πολτικής. Αλλά αφού δεν το έχει δηλώσει επισήμως, ας μην προλέγουμε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 http://www.on-news.gr/2012/03/blog-post_3054.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...