Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Survivor: Οι ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το τροχαίο των Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο

Εικόνες από το σημείο του τροχαίου στον Άγιο Δομίνικο στο οποίο τραυματίστηκε η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης



Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το βανάκι που μετέφερε τους μαχητές συγκρούστηκε με άλλο όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα η Ειρήνη Κολιδά να νοσηλεύεται με τρία πλευρά σπασμένα και τον Μάριο Ιωαννίδη να έχει χτυπήσει την κλείδα του. 



Όπως βλέπετε, και τα δύο οχήματα, τόσο το βαν όσο και και το ΙΧ έχουν υποστεί υλικές ζημιές, ενώ, όπως σας γράψαμε από το star.gr, οι "Μαχητές" -και όχι μόνο- είναι σοκαρισμένοι από το γεγονός. 







Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν από την ομάδα των «Μαχητών» η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος.
Ειδικότερα, η Ειρήνη έχει δύο σπασμένα πλευρά και δυστυχώς δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι της στο show, ενώ ο Κύπριος έχει υποστεί κάταγμα στην κλείδα και αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι σε 15 ημέρες.
Το βανάκι που μετέφερε τους Μαχητές, από τον χώρο του αγωνίσματος στην παραλία, είχε μετωπική με άλλο όχημα το οποίο προκειμένου να αποφύγει σύγκρουση μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε με το αυτοκίνητο του Survivor.
Το βανάκι πριν το τροχαίο:







http://www.star.gr/media/364373/survivor-oi-prwtes-eikones-apo-to-troxaio-twn-maxhtwn-ston-agio-dominiko-fwto-kai-binteo
https://www.topnews.gr/survivor-eikones-apo-trohaio-mahiton-agio-dominiko-eikones-vinteo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...