Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Της έκανε πρόταση γάμου στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Αυτή η αποκριά θα μείνει αξέχαστη στο ερωτευμένο ζευγάρι - Ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να ζητήσει την αγαπημένη του σε γάμο, την ώρα του αποκριάτικου ξεφαντώματος κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης στο Ρέθυμνο
Χορός, κέφι, ξεφάντωμα στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2017. Η καρδιά όμως, ενός νεαρού χτυπούσε δυνατά. Όχι από τον ρυθμό της αποκριάς αλλά από την αγωνία του! Είχε σχεδιάσει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, εκεί την ώρα του γλεντιού, την ώρα της διασκέδασης, στην καρδιά του καρναβαλιού. Και το τόλμησε!
Πρόκειται για έναν νεαρό δάσκαλο στο επάγγελμα από το Ρέθυμνο που συμμετείχε με την αγαπημένη του μαρκαρεμένος στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.
Ο ερωτοχτυπημένος δάσκαλος αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να ζητήσει από την καλή του να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου εν μέσω καρναβαλικής παρέλασης με τους καρναβαλιστές γύρω τους να τους επευφημούν και να τους εύχονται "η ώρα η καλή" και "να ζήσουν"
Εκείνη έκπληκτη αλλά και εμφανώς ευτυχισμένη αποδέχτηκε την πρόταση του συντρόφου της να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...