Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανησυχία του αδελφού του και η πρόβλεψη για τον νικητή του Survivor

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Γιώργο».
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο μικρότερος αδελφός του Χάρης μίλησε στην Σπυριδούλα Τριάντου και στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και δήλωσε χαρούμενος για την πορεία του, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του.
«Τον βλέπω κάθε μέρα, δεν χάνω επεισόδιο… Αν υπάρχει ανησυχία; Ε, ναι, λογικό δεν είναι; Όταν ο αδελφός σου είναι τόσο μακριά ανησυχείς.» 
Ο Χάρης Αγεγλόπουλος μιλά ακόμα για τη δύναμη του Γιώργου, ενώ κάνει και τη δική του πρόβλεψη για το τέλος: «Είναι δυνατό παιδί και αντέχει. Όσο για το φαγητό, είναι το τελευταίο που σκέφτεται. Πιστεύω πως σε αυτό το κομμάτι αντέχει πολύ. Η γνώμη μου είναι πως, αν δεν τραυματιστεί, ο Γιώργος 99% θα είναι ο νικητής του Survivor.»
Τέλος, μιλά για το πόσο πολύ τον αγαπά ο κόσμος και πόσο τον στηρίζει, αφού από μικρό παιδί τον ξέρουν όλοι: «Όλο το νησί τον παρακολουθεί, τον αγαπά και τον στηρίζει. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Γιώργο» λέει ο αδελφός του Γιώργου Αγγελόπουλου, αναφερόμενος στην Σκιάθο, όπου ζει ο 34χρονος παίκτης του Survivor ως προπονητής θαλάσσιου σκι. Μαζί με τον αδελφό του διατηρούν και πρατήριο υγρών καυσίμων και πλυντήριο αυτοκινήτων σε περιφερειακό δρόμο του νησιού.

http://www.zappit.gr/psychagogia/giorgos-angelopoulos-anisychia-tou-adelfou-tou-kai-provlepsi-gia-ton-nikiti-tou-survivor/1074905

http://kafedakigr.blogspot.com/2017/03/survivor_18.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...