Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Βουλγαρία ο Βακάκης για την αποτέφρωση του γιου του

Στη Σόφια της Βουλγαρίας και υπό άκρα μυστικότητα γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος που ζει από την Κυριακή η οικογένεια Βακάκη, καθώς η σορός του 24χρονου γιου τους μεταφέρθηκε στη γειτονική χώρα για αποτέφρωση.
Η κηδεία του 24χρονου Γιώργου έγινε την Τετάρτη από τον Ιερό Ναό στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου σε μια τελετή που έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο. Στη συνέχεια, η σορός του μεταφέρθηκε οδικώς στη Βουλγαρία, για να ακολουθήσει η διαδικασία της αποτέφρωσης, όπως ήταν και η επιθυμία της οικογένειας.
Τα μέλη της οικογένειάς του ταξίδεψαν ως εκεί την Πέμπτη με ναυλωμένο ιδιωτικό αεροσκάφος για την τελετή της καύσης και μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία και παρέλαβαν την τεφροδόχο, επέστρεψαν και πάλι στην Αθήνα.
   
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί φίλους και συγγενείς που θέλησαν να είναι κοντά τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες, αποτρέποντάς τους ευγενικά να τους επισκεφθούν, προτιμώντας να διαχειριστούν το πένθος μόνοι τους.
Υπενθυμίζεται πως χθες Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο, η κηδεία του 24χρονου Ανδρέα Γεωργακόπουλου που επέβαινε στη μοιραία Πόρσε.

http://www.trelokouneli.gr/idiotiko-aeroskafos-stin-voulgaria-o-vakakis-gia-tin-apotefrosi-tou-giou-tou/


http://kafedakigr.blogspot.gr/2017/03/blog-post_3.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...