Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΝΔ: Τον Βορίδη είχε στόχο η δήλωση Μεϊμαράκη

Καμία επίσημη αντίδραση, προς το παρόν, δεν θα έχει η ΝΔ μετά την δήλωση του πρώην προέδρου της Ευάγγελου Μεϊμαράκη για "τσάμπα μαγκιές", αναφερόμενος σε εκείνους που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν την επερχόμενη συμφωνία. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ερμηνεύουν τη δήλωση ως επίθεση του κ. Μεϊμαράκη κατά του Μάκη Βορίδη ο οποίος το πρωί μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, είπε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει την συμφωνία αλλά και ότι "κακώς ψηφίσαμε το τρίτο μνημόνιο", υπό την προεδρία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Προηγήθηκε σύσκεψη του επικοινωνιακού επιτελείου που εξέτασε το ενδεχόμενο να υπάρξει αντίδραση του κόμματος με δεδομένο ότι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος αναφερόταν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε όσα είπε για την συμφωνία κατά την συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

http://www.enikos.gr/politics/502475/nd-ton-voridi-eiche-stocho-i-dilosi-meimaraki
 http://greekto.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...